Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy jest jakiś hack na zombie nie wykrywalny

luki11973

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To widocznie mało szukałeś bo ja w parę sekund znalazłem, podał bym Ci link ale NEIN. W Google masz tego pełno, poszukaj.

prosze podaj link
Opublikowano

BooYaa co Ty wyprawiasz ? Hańbisz rangę KidModa... Już po raz kolejny widzę jak odsyłasz ludzi na google. o.O To nie jest cel Forum aby odsyłać ludzi na google... A ranga KidModa nie jest tylko od raportowania, zamykania, otwierania, podpinania i odpinania tematów/postów. Normalnie aż mi się słabo robi jak widzę takie coś. 8S Jesteś na okresie próbnym, ale wg mnie już go oblałeś... Powinieneś pomagać innym, a nie odsyłać ich gdzie indziej i spławiasz ich tekstem "Nie mam czasu" ... To jest śmieszne, lepiej się zastanów nad tym co robisz i zmień stosunek co do niektórych spraw... Martwisz się o siebie, "bo dostaniesz warna" zamiast pomóc... Ja tam bym się poświęcił...

@Topic

Masz znalazłem jakiegoś hacka może Ci podpasuje. ;)

ExorCist Hack v1 Onehit Zombie and More

No Recoil

No Spread

Ohk Zombie ( wcisnij Numpada1 aby włączyć lub wyłączyć)

Crouch Speed

Fast kill

No Knock back

See ghost

No weapon weight

No reload

No Fall Damage

No nade Damage

DL :

http://localhostr.com/file/h4d2XjH/ExorCistX%20CF%20EU%20v1.rar

Skan :

https://www.virustotal.com/file/380b865ef1037406ee3805d7f364841969e393fdd54fa26904ef54549f0d5193/analysis/

Wrzucasz do folderu z grą i uruchamiasz przez patcher_cf.exe. Ten drugi plik SndDrv2.dll to jest kopia zapasowa także potem jak będziesz chciał odzyskać to wystarczy usunąć tamten i usunąć w nazwie tą "2". ;)

xKaMaSx

exMod

Memory

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...