Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie][PS3] PlayStation 3 - kilka pytań.

Epean

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam kilka pytań odnośnie tej konsoli, bo nwm czy kupować czy też nie..

1. Jaka wersja tej konsoli jest najlepsza pod gry? (Nie znam się....)
  2. Co trzeba robić, aby mieć inetrnet tutaj? (coś podłączać itp.?)
  3. Jaka wersja konsoli jest najtańsza, a zarazem dobra do gier? Nie musi mieć dużo miejsca na dysku. 250gb jest nie potrzebne..
  4. Jakbyście mogli podajcie mi jakiś link do tej konsoli w sklepie internetowym ;D Lenistwo.. Wgl. się nie znam..

Dzięki od razu. Jak coś źle napisałem to sry..

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Tak więc:

Jaka wersja tej konsoli jest najlepsza pod gry? (Nie znam się....)

PS3 Slim. Wersji konsol jest kilka m.in. 40/60/80/120/160/180/250 czy też 320gb.

Przede wszystkim konsole są szybkie, gry się nie wieszają, nie trzeba ich instalować w systemie tak skomplikowanie jak w komputerze. Nie maja obciążających procesory i pamięć systemów i co ważne, nie starzeją się.

Do razu odradzam pierwsze wersje konsol ps3 ponieważ były awaryjne, zwieszały się czy też były kłopoty z chłodzeniem i szybko się nagrzewały. Sam posiadam wersje 250gb i powiem jestem bardzo z niej zadowolony, nie miałem z nią żadnych problemów oraz spisuje się doskonale.

Co trzeba robić, aby mieć internet tutaj? (coś podłączać itp.?)

http://www.mpcforum.pl/topic/518491-tut-ps3-jak-podlaczyc-do-internetu-sieci/

Jest tutaj napisany poradnik odnośnie podłączenia konsoli do sieci/internetu, ale nie powinien być ci potrzebny z powodu łatwości podłączenia.

Jaka wersja konsoli jest najtańsza, a zarazem dobra do gier? Nie musi mieć dużo miejsca na . 250gb jest nie potrzebne...

Tak jak napisałem wcześniej "odradzam pierwsze wersje konsol ps3 ponieważ były awaryjne". 160/180/250/320gb jest to już dobra konsola ponieważ jest to już nowsza regeneracja oraz zostały naprawione usterki.

Jakbyście mogli podajcie mi jakiś link do tej konsoli w sklepie Jakbyście mogli podajcie mi jakiś link do tej konsoli w sklepie internetowym ;D Lenistwo.. Wgl. się nie znam..

Poszukam i dam edita.

1376848905-U377559.jpg

Opublikowano

1. Jaka wersja tej konsoli jest najlepsza pod gry? (Nie znam się....) PS3 Slim.
  2. Co trzeba robić, aby mieć inetrnet tutaj? (coś podłączać itp.?) Albo podłączyć kabel Ethernet lub przez Wi-Fi.
  3. Jaka wersja konsoli jest najtańsza, a zarazem dobra do gier? Nie musi mieć dużo miejsca na dysku. 250gb jest nie potrzebne.. Zależy ile masz zamiar mieć gier, 80 GB to około 25 gier.
  4. Jakbyście mogli podajcie mi jakiś link do tej konsoli w sklepie internetowym ;D Lenistwo.. Wgl. się nie znam..
    http://allegro.pl/konsola-playstation-3-80gb-ps3-gry-gwarancja-i2176039191.html

Bardzo dobra oferta :)

Myślę, że pomogłem, pozdrawiam :)

4916.jpg

PSP 3004 SLIM 4GB + PSP 1004 STREET 4GB

46974.png

PS3 SLIM 320GB + 2x DUALSHOCK 3 + 2x KONTROLER MOVE + SHARPSHOOTER + KIEROWNICA LOGITECH DRIVING FORCE EX

Opublikowano

1. Druga generacja, PS3 60GB FAT - najlepsza pod gry z racji emulatora gier PS2

2. Kabel / wifi

3.Trzecia generacja, PS3 80GB/160GB FAT

4. Nie chce mi się szukać....

Głupot odnośnie awaryjnośći konsol FAT o których napisał Shadow nie skomentuje o.O

819531478353821175209.gif

Opublikowano

1. Jaka wersja tej konsoli jest najlepsza pod gry? (Nie znam się....)
  2. Co trzeba robić, aby mieć inetrnet tutaj? (coś podłączać itp.?)
  3. Jaka wersja konsoli jest najtańsza, a zarazem dobra do gier? Nie musi mieć dużo miejsca na dysku. 250gb jest nie potrzebne..

1. Pierwsze modele z możliwością emulacji gierek z ps2 i możliwością w miarę zadowalającego upscalingu do full hd.

2. wi fi, albo kabel, norma

3. pierwsze modele, te bez emulacji z ps2.

4. www.google.pl i wyskoczy CI pełno. najtaniej około 500 zł uzywana fatke dostaniesz, a slimka 700(uzywana), nowa(slimka) 100 .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...