Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wukong jest dobry?

Great White

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Średnio na jeża.

Atma według mnie powinna byc w core , a tak poza tym to nawet nawet.

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

@Up Na Normale i hell elo żadnej burżuazji nie trzeba na wukonga

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

Mam runy pod kryta do wukonga i kupuje nim to:

Ostrze dorana -> Buty Berserkera -> Ostrze Nieskonczonosci -> Widmowy Tancerz -> Krwiopijec

I nawala krytyki na pół hp .

Specjalista
Opublikowano

bardzo dobry, wukong najlepszy to offtank, kupuj varmoga, ostrze też warto kupić

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

ja tam posiadam runy na przebicie pancerza i składam tak DORAN-BERSERKERY-TRÓJCA-NIESKOŃCZONOŚCI-KRWIOPIJEC gdy mamy naprawde ostrą gre dodaje plemienną ...

Staty mam 10 + na każdej ostatnio quadra i pentakill 25-0 więc uważam że każdy może ogarniać na własnym bulid

ostry.png

Opublikowano

Jak gram Wukongiem to najczęściej kupuję Frozen Malleta i Trinity Force. To jest mój core na niego

elhant.jpg

Sygna by WaseR

Opublikowano

Warmog bez Atmy to jak Brand z 0 AP :O build nawet nawet, ale zaczynaj warmołgiem, atma then Trinityforce, ofc możesz wcześniej situationalsy tanky, btw. Phage jedynie możesz wcześniej kupić z TF :P

Gold Member

nvm

Opublikowano

Ja robię inny bulid:

Buty Merkurego -> Warmong -> Atma -> Forzen Malet/Ostrze Yoomuu -> Trinity Force -> Krwiopijca.

Na tym bulidzie wytrzymasz w miarę długo, a DMG będzie przyzwoite. U mnie ten bulid się sprawdza w większości przypadków.

Wróciłem ;]

Opublikowano

Warmog to pancerz plemienny, Trinity force to moc trójcy, mercury treads to buty merkurego i ile się nie mylę, phage to ten młotek drewniany :D a atma to halabarda za 2355 :P

Gold Member

nvm

Opublikowano

start: buty+3 poty, wriggle, sytuacyjnie jak padasz szybko giant belt, tri force, kończysz warmoga, atma, witsend/FoN/Thornmail, sprzedajesz wriggla kupujesz krwiopijeca:)

Wukong solo top or jungle, nigdy na bota potem usseles wg mnie

Opublikowano

Ostrze dorana -> Buty Berserkera -> Ostrze Nieskonczonosci -> Widmowy Tancerz -> Krwiopijec

ja pier**** JEBŁEM.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Specjalista
Opublikowano

ludzie czy wy nie znacie innych itemów jak moc trójcy? to jest jedno z największych gówien

to się składa na hybrydach i to żadko, wukong to offtank lub AD, po kiego mu AP?!

nubek: o kurde moc trójcy droga jest to ją sobie kupie bo musi być najelpsza!

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

Triforce: HP+DMG z phage, Movement speed, kryt i speed atack z Zeal'a, Pasywa oraz troszku many z shen'a.

Dlatego się to składa prosie:)

Opublikowano

Zapraszam do mojego tutoriala o Wukong'u:

http://www.mpcforum.pl/topic/579465-tut-wukong-malpi-krol/

Wróciłem ;]

Opublikowano

Pierwszy item ktory powinienes skladac na solo topa to jest malet i ni chuja inny. A te ostrza z dupy i krwawe gowna to mozesz zlozyc jak juz masz survi + gowno przeciwny team.

V2tsZWpPX19fZXV3X19fNTQ2X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzNfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Najpierw wbij jakis konkretny lvl, zagraj xx rankedów, a potem zacznij doradzać buildy, WuKong jak wiekszość male ad champów powinien być budowany pod offtanka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...