Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Enchanting (czy jak to sie pisze) Table za darmo!?

Kuba30

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No wiec tak kiedy byla wersja 1.1 ja z kolega chcialem pograc w mc to on sie zgodzil i wtedy ja stworzylem serwer odpalilem go i tak se gramy zbieramy drewno itp potem zauwazylem fajna gorke i powiedzialem ze sie tam osiedlimy i wtedy zauwazylem w tej gorce 2 redstone torch zapalone i mowie do niego: co to jest? on nie wiedzial wiec postanowilismy pojsc do tej gory i my tak kopiemy ja patrze i zauwazylem OBSYDIAN?! to moj kolega powiedzial ze blisko jest lawa ale powiedzial tez ze chce sprawdzic czy jest lava wiec wykopal ten obsydian a to ENCHANTING TABLE?! bylo ich 2 takich no i ja pytam: CO TO JEST? nie wgrywalem save, nie czitowalismy i to byla nowo wygenerowana mapa : o

ps. niestety nie mam screenow :c ale jak znajde save to wgram i zrobie screena

ps2. jak te torche mogly byc zapalone? nie bylo dzwigni itp...

sygnamini_nxsnasq.PNG

Opublikowano

A może wszedł ktoś na serwer, sprawdz w logach, czy się ktoś inny nie logował.

Nie ma takiej możliwości bo jest white-list

sygnamini_nxsnasq.PNG

Opublikowano

Gdzieś czytałem, że podobno szansa 1 na 10000000 że wygeneruje ci się portal [zapalony] do netheru, może i od tamtej wersji dodali, że i to może się pojawiać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...