Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Servery Terraria/ błąd Connecting to 5.45.123.5

eNutka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę o pomoc nie wiem o co chodzi dodaję sieć do chamachi biorę dołącz do sieci --> wpisuję id i hasło

i jak dołączyłem to wbijam terrarię wpisuję ip:5.45.123.5 port:7777 i biorę accept i piszę: Connecting to 5.45.123.5 i kurde na każdym serwie tak mam o co tu chodzi co robię źle może ktoś ma poradnik/tuit jak dodać sieć do chamachi i włączyć go na Terrari bo chce pograć na multi a nie mogę... i nie wiem jak to zrobić proszę o pomoc

I jak ktoś może niech poda 1-4 serwery Terrari chamachi które na 100% działają albo serwery bez chamachi bo nie mogę znaleźć działających proszę o pomoc

Mogę z kimś pograć na serwie z 1+osobami PROSZĘ O POMOC

BŁAGAM O POMOC

ZAMIENIE EQ YANGI KONTA Z SYRIUSZ NA EQ KONTA YANGI BYLE CO NA RAVI

NA SYRIUSZU PL MAM MIĘDZY INNYMI:

-200kk ninja 38lvl zbr. na 18lvl 1khp 15sztyle 5b kd+3

-budde+9 10luda/-budde+9 12inta 5b / PW lub gg 32803264

Opublikowano

Brak prefiksu. Czytaj Regulamin przed napisaniem posta.

Pisaliśmy wczoraj na ten temat na GG. Napisałem Ci czego to może być wina. Na nasz serwer wbijasz, a na innych na hamachi lub bez hamachi nie możesz.

Prawdopodobnie coś Ci blokuje dostęp. Powyłączaj zapory, antywirusa i dodaj do wyjątku. Jeśli to nie pomoże widocznie masz zablokowany port 7777. Na naszym 8004 wbiłeś normalnie...

xKaMaSx

exMod

Memory

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...