Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hub888

piti166

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gratuluje wam wszystkim grasz sobie minute i juz cie wywala... BRAWO DZIECI KTORE DAJA LINKI A CODE NIE WSTAWIA NEO PO CO WY TO DAJECIE!!??

gg 5908582 nie pisz jak jestes noobem!!

Jak uwazasz ze xdanielxmc jest spoko modem wklej to do swojej sygny

by piti166 :P

Jeśli sądzisz ze dordo12 to spoko ziomek wklej to do swojej sygny

Opublikowano

... po co wogóle dajeci linki ... jakby nie "mpc forum" bylo by mniej nobów i innych niemotów..

Szukam fajnego priva...

Wymiania coś za coś :

74 level (woj. body , eq +8+9 only 50kk+) ****** Wingm ******

Opublikowano

wez sie rozplacz bo sobie na priv nie pograsz ale sie narobilo pograj na pl to nie bedziesz mial lagow... a nie zakladasz tema jak by to kogo obchodzilo ze ty grac nie mozesz

Nie masz co robić a chcesz zająć czas? http://e-sim.org/lan.124862/ polecam !

Opublikowano
wez sie rozplacz bo sobie na priv nie pograsz ale sie narobilo pograj na pl to nie bedziesz mial lagow... a nie zakladasz tema jak by to kogo obchodzilo ze ty grac nie mozesz

Racja z takimi żalami to do mamusi >.<

crazyrabbit128x160.gif
Opublikowano

postaw się na miejscu kogoś z longjuyt2 i dopiero byś zrozumiał co to są lagi i kicki !

Czarny chleb i kawa

Opublikowano
postaw się na miejscu kogoś z longjuyt2 i dopiero byś zrozumiał co to są lagi i kicki !

Gram na s3 i nie mam żadnych lagów a co dopiero kicków, co wy za net macie ;/

crazyrabbit128x160.gif
Opublikowano
Gram na s3 i nie mam żadnych lagów a co dopiero kicków, co wy za net macie ;/

teraz lagow tam nie ma ale kiedys... teraz jest w chuja serwerow wiec malo ludzi

Opublikowano

ale na longjuyt nie ma szkat ripiera u handlary a na hub888 sa dlatego lagi tam pewnie sa wieksze bo kazdy chce otworzyc ta szkate i dropnac miecz zalu

ubda1202.gif
Opublikowano

zamknij ryj dziwko zapraszalem cie tu?? dlaczego na hub888 sa lagi?? bo dalas stronke z registem szmato

Opublikowano
zamknij ryj dziwko zapraszalem cie tu?? dlaczego na hub888 sa lagi?? bo dalas stronke z registem szmato

wez idz do lekarza ale juz zacznij sie uczyc matole chesz pograc sam to zrob sobie swoj prywatny serwer a nie bedziesz darł morde na wszystkich wkoło bo Ty nie mozesz pograc

serwer jest dla kazdego i wszyscy maja prawo pograc

22364.png

mojmadaralk5.png

Naruto Fan

Opublikowano

tak to jest jak ktos z m2PL posmakuje jakiegos priva od razu zale swoje na forum pisze ze mu nie dzilala albo lagi ma

1321803775u359964.png

Created by Kondzio56

Opublikowano

heh chcesz powiedziec ze zaczales grac od razu na privach?? coz ja gram juz od dawna a ty masz 55 postow wiec wnioskuje ze max 1 miesiac!

Opublikowano

ja pier... jak wam coś nOOby nie pasuje to se grajcie na PL i nie bedziecie mieć lagów

nawet jak by tu nikt nie podał linka to i tak za pare dni by był filmik na youtube

ŻAL

Opublikowano

pierwsza zecz na Pl wbilem 30lv popatrzylem co i jak i zaczolem grac na privach wiec jak nie wiesz nie odzywaj sie bo mnie kumpel wprowadzil w gre wiec daj sobie spokuj bo to ze masz potow 516 to nie znaczy ze jestes pro player

1321803775u359964.png

Created by Kondzio56

Opublikowano
pierwsza zecz na Pl wbilem 30lv popatrzylem co i jak i zaczolem grac na privach wiec jak nie wiesz nie odzywaj sie bo mnie kumpel wprowadzil w gre wiec daj sobie spokuj bo to ze masz potow 516 to nie znaczy ze jestes pro player

myslisz ze 30 lvl to jest wyczyN??

Opublikowano

chodzi mi o to zebys nie myslal ze gralem na Pl bo te 30 lv wbilem 3 tygodnie i mi sie znudzilo

1321803775u359964.png

Created by Kondzio56

Opublikowano

Ale kurde później piszą takie nooby jak ty up CZEMU SERWER PADŁ? ALBOSERWER PADŁ TO KONIEC! ALBO NEO KIDY ROZWALIŁY SERWER

Pewnie lubisz Cybucha co? MrBloody ty debil jesteś i tyle a pitiemu przyznaję rację

http://kudlaty98.mybrute.com

http://kudlaty98.mybrute.com

Opublikowano

serwer on ale co dziwne tunamt2 i wingm tez on!

Opublikowano
wez idz do lekarza ale juz zacznij sie uczyc matole chesz pograc sam to zrob sobie swoj prywatny serwer a nie bedziesz darł morde na wszystkich wkoło bo Ty nie mozesz pograc

serwer jest dla kazdego i wszyscy maja prawo pograc

I ja jestem za kolegą, dobrze powiada.

Że masz problem z serwerem to nie obarczaj nas na forum, bo myślisz że nawet niech ta stówka z polski dołączy dzięki temu że ktoś poda linka, to pomyśl ile pie... laggerów jest z innych krajów! Cudze chwalicie swojego nie znacie.

Opublikowano
Cudze chwalicie swojego nie znacie.

nie rozumie jakie to przyslowie ma sens w twojej ''wypowiedzi''

1321803775u359964.png

Created by Kondzio56

Opublikowano

KURWA NIE PIERDOLIC ZE LAGI MACIE ZJEBANY NET ZJEBY KURWA I DAJCIE LINKA DO REJE I SPOLSZCZENIA JAK BY MOZNA BYLO DO NIEKTORCYH A NIE KURWA LAGI LAGI ZROCIE SE NATA NA 1GB I KURWA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BEDZIE DOBRZE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NO I JAK MOZECIE DO TuneMT czy cos takiego TO TEZ DAJCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vegeata.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...