Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Czy można coś dostać.?

Sunnyline2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiadomość dła BugPointu:

Witam, jest jakas nagroda za wyjawienie bugu na kredyty? Moge udowodnić że takowy bug istnieje.

Odpowiedz:

Szanowny(a) Graczu,

Pan ma obowiązek nas o takim bugu poinformować, jest to wyraźnie określone w OWH.

To po jakiego ch** piszecie na forum BugPointu o bugch!? Jap******..

Opublikowano

To niech wyp**** z tego forum, sama nazwa wskazuje Multi Player Cheats ?. Ale OK jeszcze bug na kredki działa to fajnie jest :))

@ OFFtopic dałem na golca 1mld i bana nie mam :) a golca mam...

Opublikowano

Nie unoś się tak. Przecież tacy ludzie, o których wyżej napisałem nawet nie wchodzą na takie fora, więc o co ci chodzi? Albo wchodzą tylko po to, żeby zgłosić do BP następny bug? 8S

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

@Coming.

Był zarąbiaszczy bug z exportem surowców na statek. Prometium wysyłało się 5 razy, ale już nie działa.. Bo jakiś z moich 'cudownych' kolegów to zgłosił.. Tak samo bedzie z każdym bugiem którego się ujawni na forum, gg..

Opublikowano

Ja proponuje zrobić underground darkorbit i tylko tam dawać bugi

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

@up modzi sie wypieli i zrobili sobie 2 forum sekhmet sam odszedł a quake poleciał za admina na innym forum

@temat sa tacy co specjalnie wbijaja tu aby buga przeczytac i wyslac na support...

@edit

quake sam? to dlaczego stracił moda dopiero po moim pw do m@ńka?

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Co za różnica, czy będzie UG czy nie, BP codziennie dostaje setki maili z info o bugach, błędach itp i to czy kilka osób zrobi UG nie ma znaczenia, BP i tak się dowie i w końcu może kiedyś naprawi błędy.

A to forum jest od dzielenia się wiedzą właśnie na temat cheatów, bugów, botów i wspomagaczy do gier.

UG i MPC nie idą w parze, bo to już nie to samo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...