Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Warrock

master3738

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chodzi mi o grę warrock. Mianowicie mam laptop Acer Aspire 7720z. Nie jest najlepszy ale do najgorszych też nie należy. Na początku gdy go miałem warrock mi nie działał czarne tło itd. Zaktualizowałm sterowniki systemowe i mi śmigał w sensie ładnie było wszystko oprócz jednej rzeczy mianowicie net śmiga mam 2mb i przez router rozdzielam sieć między kompep i laptopem ale zazwyczaj jak coś pobieram to na laptopie idzie szybko przynajmniej 200kb/sec nie laguje mi zbytnio na laptopie ale jest ten problem że jak np dużo granatów wybucha albo jest jakaś akcja większa to mi ścina grę ;/ ścina w sensie zlaguje zetnie i nagle odlaguje ja już nie zyje i mnie to denerwuje. Chyba chodzi tutaj o jakiś sposób do przyspieszania procka bo ten jest jedynie 1 rdzeniowy u. Jeżeli jest jakiś i wy go polecacie proszę o opisanie go. może chodzi tutaj o moje ip bo mam wewnętrzne czy jakoś tak (takie co serwów nie mogę tworzyć) ;/ nie wiem może to ten net bo niekiedy śmiga płynnie może go trzeba jakoś przyspieszyć albo zmienić to ip czy coś.. Sam nie wiem proszę doradżcie coś. Słyszałem o sposobach na podkręcanie procka ale jak jest to proszę o sprawdzony.

mój laptop : Acer Aspire 7720z

PS. Wiem że to tak dziwinie opisałem ale proszę o wyrozumiałóśc i pomoc bo teraz na laptopie chce też grac ;)

Naprawdę będę baaaaaaardzo wdzięczny

Wbijaj na moją stronę! http://momio-hack.pl/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...