Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]Mam problem z wpisami pakera icon

Chu-Chi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z pakerem icon. Problem tkwi w tym, że jak chce rozpakować/spakować pliki nie dodająć, żadnych wpisów, to nie ma problemu np. w przypadku root, czy też locale.xx zmieniłem tło spakowałem i wszystko jest ok, ale gdy chce dodać itemki z tego tematu: http://www.mpcforum....l-itemy-setaou/

To wszystko jest ok, locale.xx się pakuje, nie ma żadnych problemów z item_proto też nie, ale gdy chce spakować icon po dodaniu wpisów do pakera, to wyskakuje błąd, że plik 10050.tga nie istnieje ( to jest nazwa ikonki w paczce z tymi itemkami ), myślałem że problem tkwi w samym pliku ''10050.tga'' więc usunąłem go dla próby z rozpakowanego icon oraz wpis z pakera, myślałem że będzie wszystko ok, klikam ''Pack archive'' i ten sam błąd, tyle że z plikiem 10060.tga.. Nie mam pojęcia co zrobić, czy źle dodaje wpisy, czy mam nieodpowiedni paker, ja już sam nie wiem.. Proszę o pomoc, jeżeli komuś by się chciało, to o podesłanie gotowego pliku icon, ale chciałbym najbardziej wiedzieć, w czym robię błąd, bo jest jeszcze kilka rzeczy do dodania na serwer, a z niesprawnym pakerem lub błędem, który popełniam nic nie zrobię.

PS: Używam pakera ze strony Kamerdana ( wersja 2.3.0.0 ) FileArchiver2 -.-

PROSZĘ NIE PRZENOSIĆ TEMATU, DO '' SZUKASZ GM, CHCESZ ZOSTAĆ GM, POSZUKUJESZ SPONSORA ITD..'' Bo tam to ku*** nikt nie zagląda jest ponad 20 stron i komu by się chciało przeglądać wszystkie, żeby mi pomóc, więc proszę o pozostawienie tego tematu tutaj, bardzo dziękuję i oczekuję na pomoc, w razie jakichkolwiek informacji, proszę o kontakt ze mną pod numerem GG: 25484014 !

BARDZO PROSZĘ O SZYBKA ODPOWIEDŹ LUB POMOC DZIĘKUJĘ !! POSYPIĄ SIĘ LIKE !!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...