Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Z jakiej broni robi się muszkiet?

PigmejQ

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

Bodajże L115A3 i jeszcze jednej jakiejejś, ale nie jestem pewnien.

Sprawdź w gun emporium :)

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Tak. Ale nie polecam zmiany L115A3 na Muskiet. Poruwnywałem te 2 bronie. Kupiłem specjalnie L115A3 na 7D i zrobiłem Muskieta a drugą na Perm ale jej nie zmieniałem. I muskiet jest durzo słabszy.

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Lubie grać jeszcze wszystkimi M32

Opublikowano

Ani jeden ani drugi nie jest dobry. Pozdro. L115A3 na Perma sobie kup. I do tego TPG-1 Pro. I jesteś najlepszym sniperem.

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Opublikowano

Znajomy zrobił tak :

ma l115a3 - Perm na muskieta

i później kupił sobie l115a3 na perma

I ma swoje 2 ulubione bronie

Niestety już nie gra

Kocham frydgi

18706.png

Opublikowano

No nie wiem, jak wczoraj złapałem Musket'a to nabiłem tyle killi ile było strzałów. Broń zajebiście celna, do tego celownik, który wymiata. Co drugi strzał to Head Shot. Myślę więc, że niektórzy po prostu albo mają bardzo małego skilla do snip i nie doceniają jej, albo po prostu nie grali.

Tak samo jeżeli chodzi o TMP:

Jedni - totalne gówno

Inni - wypasiona broń

Oczywiście myślę, że TMP to wspaniała broń na krótki dystans.

beznazwy2kopiao.png

Opublikowano

Co do TMP to zajebioza. Ale mówie o Muskiecie. Lipa. Mówie wam że porównywałem i mam L115A3 na Perm i nie zamienie go za nic innego. Z tego to się ma Skilla zarówno na krótkie jak i długie dystanse. Na zwykłej elimce na Oil Rig gram praktycznie cały czas L115A3. A na walki 3vs1 biore AK-47. I Skill z tego taki, że hoho.

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...