Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Medale w Ca

limonz3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pewien problem, a mianowicie nie mogę zobaczyć ile % mam danego Medalu ani jakie medale otrzymałem. Jakiś czas tem zdobyłem 5/25 Medali i po pewnym czasie coś się stało i mam 0/25 Medali. Nie wiem o cho chodzi. Gdy chce zobaczyć jakie są np Misje na dany Medal, to żaden metal mi się tam nie wyświetla. Nie wiem czemu.

Czy ktoś się spotkał z takim problemem? Proszę o pomoc.

Opublikowano

każdy tak ma , moze jakis bug czy coś

problem w tym ze to jest juz od pewnego czasu :unsure:

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Nexon coś spitolił, ja miałem 23 medale i ich nie ma. Myślę, że przy następnym patchu to naprawią lub dadzą nowe.

Opublikowano

Też tak mam, oby to naprawili bo aleby byly jaja jakby rozdawali za miesiąc nagrody jak co wiosne.. To niktby nawet 15 nie wbij (chodzi mi o sytuacje gdyby naprawili a niw oddali starych medali)

Miejmy nadzieje ze to nie dlugo naprawia..

Opublikowano

A o jakich nagrodach jest mowa? Dostaje się je za medale czy co? o.O Za największą ilość?

Za medale nie dostajemy żadnych nagród, co do tego co mówi PPL, to nie wiem dokładnie o co chodzi, na wiosnę to ja zaczynałem swoją przygodę z CA i nie wiem do końca o jakie nagordy chodzi.

Bez obaw, Nexon pewnie zrobił to umyślnie, bo gdyby tak nie było, to dawno naprawiliby to podczas konserwacji, przy najbliższym updacie przekonamy się czy mają zamiar je całkowicie usunąć, dodać nowe czy zrobić coś zupełnie nowego.

Opublikowano

Za medale nie dostajemy żadnych nagród, co do tego co mówi PPL, to nie wiem dokładnie o co chodzi, na wiosnę to ja zaczynałem swoją przygodę z CA i nie wiem do końca o jakie nagordy chodzi.

Bez obaw, Nexon pewnie zrobił to umyślnie, bo gdyby tak nie było, to dawno naprawiliby to podczas konserwacji, przy najbliższym updacie przekonamy się czy mają zamiar je całkowicie usunąć, dodać nowe czy zrobić coś zupełnie nowego.

Kiedyś się dostawało, bo za medale naliczało punkty, i jak się miało te punkty to była tabelka np. 10k punktów - 10 Black Key

15k punktów - 15 Respan Token itp.

To było ostatni raz chyba rok temu, nie wiem jak jest i bedzie teraz :)

Fajnie jakby to wróciło :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...