Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Duszek.

Smalt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do jakiej chodzisz szkoły? xD

To nie nazywa sięduszek tylko hiperwentylacja.

Jest to bezpieczne a nawet zdrowe dla organizmu, polepsza krążenie, ciśnienie krwi oraz zwiększa wydolność płuc.

Żeby nie było że puste słowa http://www.insomnia.pl/Hiperwentylacja_oddech_holotropowy-t189677.html

O ile się nie mylę to hiperwentylacja nie jest szkodliwa o ile nie przesadzisz i nie fikniesz. Stosują to nurkowie i pływacy (wiem co mówię bo pływam i nurkuję).

Opublikowano

Rozumiem że twoja szkoła to OHP? W cywilizowanym świecie raczej ludzie takich rzeczy nie robią... W dodatku to zagraża życiu, można się udusić, zadławić (przez co też się udusimy), jeśli spadniesz możesz połamać coś dostać wstrząsu no i więcej się nie obudzić.

May the lord protect me as the world gets hectic.

sygniacia.jpg
My voice projected my life reflected.

Opublikowano

Gdzie wy kurwa w dociskaniu do ściany widzicie hiperwentylacje? W tym duszku nie ma nic, co by dobrze działało na zdrowie. Tracenie przytomności zdrowe nie jest w żadnym przypadku.

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

"Co Cię nie zabije, to Cię wzmocni"

Jak nie przeholujesz, to nic Ci się nie stanie.

A tak nawiasem mówiąc to u mnie takie "tricki" 3 lata temu były :P

Opublikowano

o co w tym chodzi ? opisz któryś

Bierzesz kciuk do gęby, dmuchasz, kucasz, szybko wstajesz i tracisz przytomność.

Ponoć jak nadmuchasz materac na pałę to też można odlecieć, czysty debilizm...

"Co Cię nie zabije, to Cię wzmocni"

Jak nie przeholujesz, to nic Ci się nie stanie.

A tak nawiasem mówiąc to u mnie takie "tricki" 3 lata temu były :P

Powiedz to kalece na wózku inwalidzkim po nieprawidłowym skoku na główkę...

Opublikowano

raz mozna pewnie sprobowac, ale ja bym nie wolal, nie wiadomo co sie moze stac, chyba zemacie lekarza obok siebie

F29B5E4557F6319C29664E96FDCDD496.png

Opublikowano

Widziałem Sam to na własne oczy, u Nas w szkole też odbywały się takie akcje. Nie wygląda to przyjemnie, a już na pewno nie dla tego, który to musi przeżywać. Na pewno zagraża to zdrowiu, w pewniej chwili po prostu może się nie obudzić, a odpowiedzialność za takie wybryki będą brali rodzice, gdyż osoba nie pełnoletnia nie pójdzie do więzienia jeżeli coś się takiej osobie stanie.

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Opublikowano

jest to niebezpieczne jak prawie wszystko, raz spróbować nie zaszkodzi.

Ja nie próbowałem, wolę sobie spalić co nieco albo zrobić metkatynon

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Admin Cienia
Opublikowano

Jak bawią się w duszka to i polecam zabawę w rysowanie żyletką wzorków na rękach ;)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

no zajebista ,,zabawa". Potem bedzie sranie w gacie jak komus w koncu sie cos stanie. Traci przytomnosc to oczywiste, że cos jest nie w porządku, co to za pytanie

2lp4zo.jpg

Opublikowano

Jak tam nie którzy pytają jak to robić. To nawet można się domyślić, że polega to na nie dotlenieniu mózgu. Więc chyba te Osoby już sobie same odpowiedziały jak to zrobić :)
Ale także istnieje parę sposobów na to zrobienie, popatrzcie sobie na internecie, a z pewnością znajdziecie .

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Opublikowano

Nie wiem dlaczego, ale sami sobie robicie gówna wokół siebie...

Każdy organizm jest inny 10 osób wstanie i się będzie cieszyć, a 11 nie wstanie i będziecie srać...

Tym bardziej w tym wieku, sam w nim jestem wiem, że fajnie jest odwalić itp Ale uwierzcie mi na słowo, mdlenie dla zabawy, to nie jest jednak zdrowa rzecz...

2iw0ill.jpg

More than Passion !

Opublikowano

Aż dziwne że przy tylu debilach nie wzrosła fala samobójstw po Jestę Bogałkę...

Nie no spoko, jak tam chcecie się bawić w takie pierdoły...

Ostrzegam że jeśli mózg nie dostaje tlenu przez czas krótki to zmiany jako tako mogą (ale nie muszą) być odwracalne, po wyżej 4 minut witaj drugi świecie.

Nawet nie wiecie jak bardzo blisko jesteście przerwania żyłki, a potem będzie sranie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...