Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Podmiana plików - da się tak ?

Gość Abs025

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, od kilku dni gram na takim jednym privie, lecz mój problem polega na tym, że pewne bronie z wyglądu nie podobają mi się. Jest jakiś sposób aby zmienić ich wygląd? Chodzi mi o to, że np jak mam "Dzwon Nieba i Ziemi" to widzę "Bambusa" zamiast niego. Wiecie o co mi chodzi ?

Opublikowano

Tak da się. Rozpakowujesz plik, w którym są itemy. Podmieniasz plik odpowiadający za teksturę broni/zbroi lub edytujesz wpis/ścieżkę do tekstury na tą która Ci się podoba.

Opublikowano

Jest na mpc jakiś poradnik do tego ? Bo średnio się w tym orientuję ... Dla Ciebie up like leci.

Opublikowano

Jest na mpc jakiś poradnik do tego ? Bo średnio się w tym orientuję ... Dla Ciebie up like leci.

Poradniku nie masz. Rozpakowujesz icon - > szukasz pliku dzwon nieba i ziemi oraz bambusa -> kopiujesz plik bambusa i zmieniasz nazwe na id dzwonu nieba i ziemi -> pakujesz i tyle.

1332703407-U173186.png

"Bo My tu się szanujemy zamiast dupy sobie lizać!"

Opublikowano

Poradniku nie masz. Rozpakowujesz icon - > szukasz pliku dzwon nieba i ziemi oraz bambusa -> kopiujesz plik bambusa i zmieniasz nazwe na id dzwonu nieba i ziemi -> pakujesz i tyle.

Jemu raczej chodziło o tekstury, a nie ikony. ;)

Opublikowano

Nie wiem czy to ogarnę, ale wszyscy macie like.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...