Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skarga] AceBoy

Usama Su kocken

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmmm nasz GlobalModerator ma własne forumeq

Linking SS

http://screenshooter.net/4147763/nbacglw

Jak by ktoś chciał wiedzieć skąd mam link do jego forumqa to

Plosie:

http://www.mpcforum.pl/topic/511596-official-lyssa-online/page__view__findpost__p__3637906

ciekawe co kofany team powie

Opublikowano

to nie jest konkurencyjne forum -,- tylko jakiejs tam gry , gdzie gracze będą pisać tak o swoich problemach /bugach itp...

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

to nie jest konkurencyjne forum tylko forum jego serwera w silkroad.

Jego serwera ? A podobno nie można mieć swoich serwerow jak się jest modem. Czy to nie jest nie uczciwe w stosunku do nas ? Ja chciałem być GM na serwerze kolegi a nie moglem.

simply.4557.gif

Opublikowano

Forum serwera któremu nadzoruje, a wy się czepiacie. Już naprawdę nie macie się do czego za przeproszeniem "dopierdalać" <_<

Opublikowano

Jego serwera ? A podobno nie można mieć swoich serwerow jak się jest modem. Czy to nie jest nie uczciwe w stosunku do nas ? Ja chciałem być GM na serwerze kolegi a nie moglem.

a to nie obowiązuje tylko w dziale Metin2 ?,z tego co kiedyś rozmawiałem z ace'm to tylko moderatorzy Metina2 lub Minecrafta nie mogą mieć swoich serwerów.

random.jpg

Opublikowano

a to nie obowiązuje tylko w dziale Metin2 ?,z tego co kiedyś rozmawiałem z ace'm to tylko moderatorzy Metina2 lub Minecrafta nie mogą mieć swoich serwerów.

Wszedzie to obowiązuje.

simply.4557.gif

Opublikowano

czy, aby na pewno...

W związku z Waszymi wątpliwościami proponuje rozwiązanie następujące :

-

Punkt dotyczący serwerów prywatnych będzie obowiązywał osoby z działu metin 2,

ale :

- Jeśli ktoś ma, stawia serwer

w innym dziale chcę o tym wiedzieć poprzez info na PM

.

~~ kokosz

@ zresztą to nie jest temat o serverach , tylko o forum -,-

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Wszedzie to obowiązuje.

Nie pierd*l :P .... Podobno jest tak :

- zakaz obowiązuje tylko w metinie

- w innych grach każdy może mieć swojego serwa tylko nie może go promować swoją osobą jak ma moda na MPC przykładowo.

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Weteran
Opublikowano

Regulamin IV

7. Jesli ktos z moderatorów stawia prywatny serwer, który nie jest serwerem mpc, traci range na własny wniosek.

Tiaaa... Jak widzimy sprawiedliwość na forum panuje w najwyższym stopniu, a w szczególności na stanowiskach wyższych szczebli.

Weteran
Opublikowano

Dla mnie to:

[GM]Ace - head admin, db coder, media.pk2 coder , polish and english support ingame.

Jest równoznaczne z założycielem/współzałożycielem serwera.

Ale co ja tam wiem... Nie mam rangi, więc mój głos jest tu mało ważny, a administracja i tak postawi na swoim.

@Down

prawda, lecz rozwój sytuacji zaszedł trochę dalej, byłbym wdzięczny o czytanie postów w całym temacie.

Admin Cienia
Opublikowano

Przecież to forum prywatnego serwera Silkroad, tak więc nie stanowi konkurencji.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Nie chce nic mówić modzi/kidmodzi ale kopiując teksty z AZ wynosicie jakby info.

Jeżeli nadal nie wiecie jak jest z serverami to napiszcie - chętnie wytłumaczę.

Co do skargi - forum nie jest tematyki konkurencyjnej, jest angielskie z tego co widzę

po ss'ie i dotyczy jednej gry, to tak jakbyście mieli moderatora na serverze minecraft

i tą samą range na stronie tego servera

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

Nie wiem po co wgl sapiecie..

Nawet gdyby to nie było forum priva, tylko normalne forum o silku czy o czymś innym, a on by to forum założył, a miałby pozwolenie od kokosza to co wam do tego?

Miał pozwolenie od administracji to mógł to zrobić.

Opublikowano

Czyli po forum chodzą 2 różne wersje dot. własnego serwera. Gdy pytałem kierzka, powiedział, że nie można posiadać żadnego serwera i dotyczy to każdego moderatora. Zdecydujcie się, bo sami się mieszacie w ustalaniu swoich zasad...

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Nie można mieć tylko metina, po wtopie z Evenye. Kiedys raportowałem kierzka albo neyonye (albo jakiegos innego minecrafta) ze mają swój serwer to z taką odpowiedzią się spotkałem jak w moim pierwszym poscie. W AZ też gdzies o tym jest, Baksiu ;)

Opublikowano

Wszedzie to obowiązuje.

Yhy... Jako mod można mieć swój serwer (modzi Metina nie mogą), ale nie można innych namawiać do gry (np. proponujesz zdjęcie % za granie)

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...