Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Fifa 10

Smalt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was serdecznie użytkownicy mpcforum ;).

dzisiaj próbowałem połączyć się z EA Network żeby porobić ze znajomym kilka trophy,niestety pokazuje że Xyzoph nie może się połączyć z serwerami EA.

dlaczego się tak dzieje,to samo miejsce ma przy fifie 09.

random.jpg

Opublikowano

pierwsze pytanie, czy masz orginała? Jeżeli tak to czy ktoś nie korzystał z Twojej płytki? Być może ktoś Ci kod wykorzystał.

skpUo.png

Opublikowano

owszem mam oryginała,grę kupiłem używaną ale ta gra nie posiada Online Pass'a gdyż jest za stara,fifa 09 też nie działa a dwa miesiące temu działało połączenie z serwerami EA.

random.jpg

Opublikowano

To jest bezsensu ... jeżeli kupie np fife 10 to co nie bd mógł grać w online skoro na pudełku jest napisane inaczej ? to co wtedy mam niby zrobic ... Wszystkie serwery powinny być na stałe włączone bo my za gre płacimy ...

RMCF

Opublikowano

na pudełku jest tak napisane, bo widocznie przed zamknięciem serwerów je zrobiono ;) w innych grach też tak robią, może zbyt wiele kosztowało utrzymanie tych serwerów bo mało osób grało. nie wiem czy jest sens prowadzić dalej ten temat, niech autor się wypowie.

fs_overall.png

Opublikowano

To jest bezsensu ... jeżeli kupie np fife 10 to co nie bd mógł grać w online skoro na pudełku jest napisane inaczej ? to co wtedy mam niby zrobic ... Wszystkie serwery powinny być na stałe włączone bo my za gre płacimy ...

zastrzegaja sobie, ze moga zamknac serwery z 30 dniowym uprzedzeniem ;).

maja regulamin od tego. jezeli nie wierzycie (pw) wysle Wam ss z online passa gdzie jest to jak wol napisane ;p.

@ed.

@down. oni podali liste kilku gierek ktorych serwery wylacza... m in. byly tam fifki.

ps. '12 ostatnio w promocji w rtv euro agd za 129 zł była nowka

Opublikowano

Ja mam fifke 11 i pięknie śmiga. Zauważyłem że coraz mniej ludzi gra w 11. Fifa 12 <219 zł> w empiku. Nie każdego stać na to. Z pół roku w empiku za 11 dałem 99 zł. Czasem mam błąd połaczenia z serwerami EA ale to wina moja połączenia sieciowego. (brat telewizor z listwy cisnie) ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...