Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie tickety

gruzjer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja i mój kumpel dostaliśmy BANY! Gramy razem na CQC Wywalilo nas i Your account has been blocked... No to jest już ku*rwa śmieszne.. Za co!?!?!? Nigdy żadnego hacka !! Ludzie mnie znają i wiedzą, że nie hackuje... Co mam zrobić skoro tickety są zablokowane..

Opublikowano

Witam

Twoje konto zostało zablokowane,moim zdanie chcą zarobić kasę [a tyle wydał na to konto damy mu blocka to wyda kasę na 2 konto zarobimy sobie na tym].Nw czy do prawda ale kończy się im umowa z Gamefirstem i chcą teraz zarobić na nas jak najwięcej

POZDRAWIAM 3ureka1

Ghost-Rider-flame-chain.gif
Opublikowano

Witam

Twoje konto zostało zablokowane,moim zdanie chcą zarobić kasę [a tyle wydał na to konto damy mu blocka to wyda kasę na 2 konto zarobimy sobie na tym].Nw czy do prawda ale kończy się im umowa z Gamefirstem i chcą teraz zarobić na nas jak najwięcej

POZDRAWIAM 3ureka1

Zgadzam się z tobą,WarRock-owi kończy się umowa z Gamefirstem,a że WarRock nie ma jak zapłacić by przedłużyć umowę banują konta za nic, i znów wydawanie kasy na nowe konto itp.Ja też dostałem bana i nie wiem za co.Normalnie grałem sobie na roomie,a na drugi dzień Moje konto dostało bana.WarRock potrzebuje kasy na przedłużenie umowy i wykożystują do tego nas,banując,obniżając rzeczy i dawanie broni "pernament"

Pozdrawiam djmertus

PS:Z tego co słyszałem i to co pisane na forach to tak jest

Opublikowano

Kurde!!!!!!!! w tej chwili zbanowali mi konto!!! kur... [retail famas tp9 [chuj im w dupe rozpierdalają mi system w głowie] 36lvl kur.... tyle włożyłem w to kasy!!

PS : kura ale na stronie warrock pisze że moje konto jest Active

Ghost-Rider-flame-chain.gif
Opublikowano

Tak jak mówiłem,ale z tego co pamiętam gracz o nicku:3ureka1,hakował na moich oczach.Ale dobra ja w to nie wnikam.

Jeżeli dostałeś nie słusznie bana to się nie dziwie,bo oni banują graczy za nic.Zależy im teraz tylko na kasie,dlatego banują

Opublikowano
Co mam zrobić skoro tickety są zablokowane..

Napisz na forum głównym G1 zwracając się bezpośrednio do adminów. Nic innego w tej sytuacji nie przychodzi mi do głowy.

Dziwi mnie tylko jedna rzecz. Nie dostałem bana, a tickety moge wysyłać. Zapewne blokują tych, których banują - no ale to już bezsens...

32354141673387527780.png

Opublikowano

e to gamefirst,g1,k2 i ten kto banuje to nie mysli... bo np kupywalem premki g1 itp a teraz ban jak bym niedostal bana kupywal

bym jeszcze wiecej by namnie niezle zarobili...

a teraz dostalem bana... czyli z 50 euro poszlo sie jeb** (stracili)

a teraz powstaly tematy ze g1 banuje nie slusznie to straca jeszcze wieciej :D i upadna..... (mam nadzieje)

jak polacy stworza tego priva to ten priv bedzie bardziej popularny od orginalnego zlodziejskiego warrocka

zaczynam gre w combata...

dostane unbana wroce do wr

Opublikowano

Zgadzam się z tobą,WarRock-owi kończy się umowa z Gamefirstem,a że WarRock nie ma jak zapłacić by przedłużyć umowę banują konta za nic, i znów wydawanie kasy na nowe konto itp.Ja też dostałem bana i nie wiem za co.Normalnie grałem sobie na roomie,a na drugi dzień Moje konto dostało bana.WarRock potrzebuje kasy na przedłużenie umowy i wykożystują do tego nas,banując,obniżając rzeczy i dawanie broni "pernament"

Pozdrawiam djmertus

PS:Z tego co słyszałem i to co pisane na forach to tak jest

Żal mi cie kidzie!!! HHAHAAHHA Rozwalił mnie tekst "warrock nie ma pieniędzy" HAHAHA

Ciemnoto jedna to nie zależy od warrocka nic! TO GAMERSFIRST kupiło licencje NA WARROCKA i to im kończy się licencja! o Boże ludzie ogarnijcie się, mózgu troche używać..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...