Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z włączeniem WorldOfTanks

kamilus666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sciągnąłem wot'a z strony orginalnej wot costam internet download czy jakos tak i gdy pisalo ze sie zainstalowal to wyskakuje okienko(podane w załącznikach) i niewiem co zrobic klikniecie powrot do pop[rzedniej strony nic nie daje.

post-326292-0-59033200-1331415532_thumb.jpg

Opublikowano

sluczam?

słucham?*

ja mam tylko worldoftannk launcher tylko pare plikow mam chyba 9

bo ja z strony sciagalem wot internet install eu

wiec co mam zrobic pomuż

Sullyer

Opublikowano

Gdybym mógł robić ss'y to bym Ci wysłał jak to zrobić, ale, że mi nie działają to postaram się wytłumaczyc tutaj.

1. Krok pierwszy - musisz włączyć folder z zainstalowanym World of Tanks (X:/Games/World_of_Tanks)

2. Krok drugi - poszukaj pliko World of Tanks(.exe)

3. Krok trzeci - włącz to, klikając dwukrotnie na niego

4. Ciesz się grą.

Jednak udało mi się cyknąć ss'a.post-382246-0-97900900-1331417636_thumb.png kliknij aby powiększyć.

Opublikowano

A ile waży twój folder WoT ? Może coś się zepsuło podczas pobierania, bo 9 plików to stanowczo za mało ;)

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Opublikowano

ten folder ma tylko 10 mb wiec niewiem normalnie sie sciagnelo i gdy wlaczylem to sie zainstalowalo i tylko 9 plikow w tym bylo i gdy odpalam WoT'a to pisze to co napisalem w temacie

oraz gdy sciągnolem instalke 2.6 gb to pod koniec instalacji pokazalo sie za mam wlozyc 2 dysk

• 9 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...