Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pilnie prosze o pomoc ! :( :///

KacOfMocny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a więc tak wyłączyłem kompa i włączyłem za jakieś 20/30 minut wchodze wszystko ładnie patrze niema nic a ni gg a ni skype tylko głośność i kalędarz w dolny prawym rogu niemoge odpalić zadnego programu zadnego ! a napisałem ten temat z przeglądarki winampa i tylko winamp mi chodzi i moj komputer podstawowe nic nie chodzi np: minecraft,muzilla,opera nic nic 0 metin2 nic nawet fraps prosze pilnie o pomoc ! za pomoć dam + jak ktoś pomoże czy da rade to jakoś naprawić czy tylko przeinstalować system ?

Opublikowano

nacisnij kombinacje ctrl + alt +delete razem wylacz proces explorer.exe i potem nacisnij utworz nowy proces i wpisz ten explorer.exe

nie regulaminowa sygnatura

Opublikowano

Działa? Kolega 2x @UP dobrze napisał.

Jak nie pomogło, to masz jakiegoś wirka, przynajmniej tak sądzę. Zanim wyłączyłeś tego kompa, to ściągałeś coś?

Opublikowano

pomoże ktoś gdzie jest nowy procesor ?? w zadaniach niema prosze o pomoc

Więc tak klikasz Ctrl+alt+delete i masz zakładki wchodzisz w zakładke procesy i masz tam proces explorer.exe klikasz zamknij proces i wchodzisz w zakładkę Pliki czy jak to tam się nazywa (mam windows po anglielsku u mnie jest file) i wchodzisz w nowy proces i wpisujesz explorer.exe :) mam nadzieje że pomogłem jak tak to daj plusa

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...