Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem dziewczyna...

mister98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hmmmm znam się z nią długo nawet chodziłem z nią do klasy jakieś 1 klasy do piątej potem przeniosłem się ... Wiem dobrze, że to zauroczenie. Chodzimy grać w tenisa spotykamy się na orliku i wgl Wtedy ten tekst zajebałem bo po % byłem... Piszę bo się krępuje, mieszkam w takim małym miasteczku więc nie chcesz se siary zrobić... Bo wiecie jedna osoba się o czymś dowie to odrazu wszyscy. Jak tak delikatnie ją podpytać czy mam u niej szanse czy coś w tym stylu ?

Jezeli ona powie komus ze sie pytales jej o to czy sie jej podobasz ,to jest wtedy Ch*j nie Kolezanka ,Moje skromne zdanie . . .

61093c6efb.png

Opublikowano

Bierz jej gadu, umów się gdzieś pogadać - jak pojdzie sięprzejsc jest ok. jesli odmówi lepiej nie podchodż :P

Wracam do życia a nie do przeszłości.

Opublikowano

Ja prdl.... To jest MPCforum, a nie kółko problematycznych dzieci słońca...

@Top No i czego się boisz? Kobieta (tfu, dziewczynka) to też człowiek i ma uczucia ;) Zaproś ją gdzieś, zagadaj ale ogarnij mowę (No cóż, ja mam problem z tym^^) i nie bój się jej:)

37214406810321282202.png
Opublikowano

Zakumpluj się z jej koleżanką , może ci pomoże z tym i tamtym . Zaproponuj wyjście do kina , tylko uważaj , jeżeli to jebany plastik to będzie chciała zerwać z ciebie kasę ,a potem rzuci :/

ps: i tak nie poruchasz :D

&

666 postów :(

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

Zarywaj i bedzie gut :D

Zapraszaj do kina i na pizze czy cós.

Dasz rade.

Do odważnych świat należy!

Pamiętaj!

1339148375-U575627.png

Opublikowano

Bez sensu.W 8-14 letnim pokoleniu panuje moda na "chodzenie ze sobą". Odpuść sobię. I tak zerwiecie. Zakładając, że w wieku 20lat weźmiesz ślub to naprawdę wątpie, że będziecie ze sobą 6lat. Dobrze Ci radze :)

Opublikowano

Olewaj ją przez dwa-trzy dni i zobacz czy jej sie charakter zmieni... jak bedzie bardziej potulna to znaczy ze cie lubi a jesli nie to ma cie w d...e

Wysyłam Zaproszenia na lockerz pisac PW Email

Opublikowano

Jeśli się jej podobasz to dowiesz się po tym jak będzie się zachowywać w stosunku do Ciebie przez najbliższe dnie i miesiące. Jeśli nie wykaże oznak zainteresowania, nie będzie zaczepiać i nie przyśle koleżanek z pytaniami tzw. adwokatki to daruj sobie.

jqeuR.png

Opublikowano

Ojccćć dzisiaj byłem z nia na korcie tenisowym :P było zajebiście ;P Teraz nie ^ ^ ale za 2/3 latka :D

Raczej wątpię, że taki związek tyle przetrwa :D

Bądź po prostu sobą. Nie udawaj nikogo. Jeśli ona Cię lubi tylko jeśli udajesz kogoś, kim nie jesteś to nie warto się męczyć.

Bóg to twoje sumienie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...