Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

" Rowerek "

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema xD

Brat sobie kupił rowerek do ćwiczeń, i sprytnie z tego korzystam .

Więc mam kilka pytań :D

Bardziej się opłaca codziennie po 30 min ćwiczyć z obciążeniem 3 kg czy 5 kg ? ( rower magnetyczny )

Stąd moje pytanie, ponieważ zrobiłem 30 min z obciążeniem 3 kg i 30 min z obciążeniem 5 kg, i gdy patrzę na spalone kalorie to :

- 30 Min 3 kg - 145

- 30 min 5 kg - 151

... A gdy się macha 30 min przy 5 kg trochę się człowiek zdyszy :P

Więc bardziej się opłaca ćwiczyć z obciążeniem 3 kg czy 5 , a może ten licznik kalorii kłamie ? ( chodzi mi żeby zgubić kilka kg )

@ Czy rowerek może zastąpić bieganie ? 30 min jeżdżenia z ob. 5 kg .

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

To tak:

rowerek nie zastąpi biegania. Tak to siedzisz w domu, a jak biegasz to ruszasz całe ciało i dotleniasz się.

Liczniki prawie zawsze kłamią, ja na nie nigdy nie patrze.

Tak jak kolega wyżej. Zacznij od 3 kg, bo jak zucisz się od razu na 5 kg, to moze być kiepsko. I proponuje zawsze robic rozgrzewkę/rozciąganie przed jazdą.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Kurwa, ja jeżdżę rowerem nawet w zimie, a ci w słoneczną pogode napierdalają w pokoju, pomysł tak samo zjebany jak kupno bieżni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...