Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Black key

Venglas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Ostatnio grając w CA cały czas dostaję black key'e a czarnych skrzynek nie , możecie wytłumaczyć o co kaman ?

Nie obchodzi mnie to co o mnie mówią ludzie, co prawda a co nie prawda wiem i chuj wam w buzie!

V3nglas.png

Opublikowano

a czarnych skrzynek nie

Trzeba trafić na odpowiednią porę aby leciały te głupie skrzynki. Każdy tak ma :/

Opublikowano

Ej ale ja miałem chyba 9 czarnych skrzynek ..... Nie grałem 2 tygodnie wchodze a zamiast skrzynek jest jakiś pakiet w którym był : Anaconda Black, TpG i M416 oraz jakaś maska ....... O co chodzi ?? Kiedyś też tak miałem tam było G36 dragunov i coś jeszcze :) Nie czaje za bardzo ale spoko ( NIE CHCE ZAKŁADAĆ NOWEGO TEMATU WIĘC PISZĘ TUTAJ)

mychemv.png

Opublikowano

To jest Starting Package, 1 dostajesz jak zaczynasz, 2 paczkę po tygodniu grania, 3 paczkę po 2 tygodniach grania. To co ty dostałeś to była ostatnia paczka 3/3.

Opublikowano

Pewnie chodzi ci oto co się stało z tymi skrzynkami, a więc kiedy zdobędziesz jakąś skrzynke ona po jakimś czasie znika, już jej nie odzyskasz. Koledzy up podali link do tuta z case'ami

52671550.jpg
Opublikowano

Pograj S&D na Victorze pelno ich leci!

" z braku pieniędzy popełnia się błędy." ~ AK-47

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...