Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyskakuja mi kwadraciki!

Radek079

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podaj swoje parametry komputera .. Wdł. mnie tu jest brak sterowników do karty graficznej albo po prostu ona jest słaba .

Opublikowano

To niemożliwe mam Gta San Andreas grałem sobie w Gta wyłaczyłem Gta weszłem na neta wchodze w Gta i te kwadraciki mi sie pokazuja a Gta przed tem bez szwanku chodziła!

Opublikowano

128 mb to zdecydowanie za mało..

Spróbuj zoptymalizować jako minecraft

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

Ale jeszcze mi się przypomniało coś 1rok temu też instalowałem Minecrafta I nie było tych kwadracików normalnie super chodziło. Ależ musiałem sformatowac komputer :( Zapomniało się o Minecrafcie i wszystko w...

Opublikowano

Ale teraz jest wersja 1.2.3 wzbogacona o nowe różne systemy, między innymi oświetlania

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

Zaraz ściągne wersje co była w 2011 roku starszą tą co miałem zobacze czy będzie ten sam problem

Ściągnołem odpaliłem i się pojawiają kwadraciki ;/

Opublikowano

ja mam tylko procesor lepszy o troszeczke karte graficzną taką samą i chodiz beż zarzutów czasamy leciutkie lagi a mam prawie wszystko takie same:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...