Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brzuszki.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema...

Jak wszyscy zakładają głupie pytania to ja też : DDD

Zawsze się zastanawiałem czemu gdy ktoś waży 80 kg ew 85 ma mały brzuch, a gdy ktoś waży tyle samo i ma duży brzuch ? :D zawsze mnie to dziwi :P

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

Właśnie widziałem takiego gościa, nawet się ważył przy mnie... ważył 85 kg i wzrost 182 i miał duży brzuch . a kumpel waży tyle samo i wzrost 180 :D i nie ma dużego brzucha.

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

Dużo rzeczy ma na to wpływ ...

Odżywanie, wzrost, treningi, aktywność sportowa ...

Zależy to chyba między innymi też od tego jaką ktoś ma przemianę materii.

Niektórzy mogą jeść naprawdę dużą ilość czekolad etc. i nic im nie będzie, inni po tej samej ilości nie zmieszczą się o wiele w to co mają w szafie ^^

23l1bfs.png

Opublikowano

Co w tym dziwnego?

Jeden spaśnięty drugi nabity. Mięśnie ważą 60% więcej niż tłuszcz chyba więc masz tą odpowiedź.

Opublikowano

Nie no , Pytanie za x3 :D Proste i logiczne... Widzisz jak np. w Kiepskich ... Ferdek pije Browary :) i ma duży brzuch a jak ktoś nie chleje to nie ma dużego brzucha :) ... Przypatrz się niektórym :P

To wszystko rośnie od Alkoholu :)

zbyt duza sygna

Opublikowano

Aha, czyli gdy ktoś je dużo i ćwiczy , ew uprawia sport to nie ma dużego brzucha, a gdy ktoś wcina i nie uprawia sportu to ma duży brzuszek :P ok dobra.

Jest jeszcze druga sprawa, przemiana materii ...gość może mało jeść, ćwiczyć ale i tak ma duży brzuch... ponieważ ma małą przemianę materii .

narutotagkopia.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...