Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] CDkey24

ObiOne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Zobaczyłem, że na CDkey24 jest Minecraft Gift Code za 34.99zł i zdziwiłem się, że tak tanio.

Chciałbym żebyście się wypowiedzieli (oczywiście jeśli tam kupowaliście), czy wszystko ładnie działa itd.

Stronka:

https://cdkey24.pl/index.php

Proszę o szczere i konkretne wypowiedzi

:)

Opublikowano

W sumie, jest to możliwe ja na allegro kupiłem za 30zł równe od zaufanego kolesia i wszystko działa do dziś.

Myślę że to nie jest pic na wodę choć pierwszy raz słyszę o takiej stronie.

Opublikowano

up@ Kiedy kupowałeś -,- ?

Topic@

Zdaje mi się,że wszystko to kradzione klucze.

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

Klucz zapewne będzie kradziony, dlatego tak tanio. Czasami można używać premium na takim gift codzie zawsze, a czasami Mojang blokuje te kody. 100% pewność możesz mieć tylko na minecraft.net

Opublikowano

Nie kupowałbym, śmierdzi tu oszustwem. To widać gołym okiem.

PC: AMD Ryzen R5 5600X 4.6GHz 1.125V  /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 32GB Kingston Fury Renegade RGB 3600MHz CL16 /\ XFX RX 6800 SWFT319 16GB  /\ Lexar NM620 2TB + Kingston NV1 512GB + MX500 500GB /\ MSI MPG A850G /\ Genesis Irid 505 Black V2 /\  Acer XV272UPbmiiprzx "27" WQHD + IIyama x2483hsu-b1 "24" FHD /\ Win10 Pro
Mobilne: One+ 11 5G 16/256, Konsola: PS4 PRO CUH-7016B 1TB, PS3 Super Slim CECH4004A 320GB, PSP 2003 32GB SD, Steam Deck 2TB, Xbox One S TV: TCL C728 55" UHD VA 120hz
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core + Creative Pebble X Plus, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth, Soundcore Motion+, Soundcore Q30 ANC

Opublikowano

Po pierwsze jesteś 100% bezpieczny. Jeżeli konto wygaśnie ( w co wątpię bo mam już od nich od roku) to można do nich napisać i wyjaśnić sprawę. Jeżeli będą cie ignorować możesz zgłosić sprawę na policje, bo w takim przypadku będzie to kradzież.

Pomogłes?Wniosłem coś w temat?

Daj...

LIKE

1331413255-U307916.png

Sygnaturka by

Opublikowano

Ja bym tam kupił, wystarczy popatrzyć na inne gry, ceny normalne, i tak jak wyżej Xhyper mówi w razie czego piszesz do nich i po sprawie, szkoda wydawać 100 zł na gierke taką, zresztą nie masz pewności że po 3 miesiącach Ci się nie znudzi i wtedy nie będziesz żałował tych 30 zł nawet jak Ci zbanują.

Opublikowano

Hmm? Moze tak Dowiedz się Troche więcej o Tym gift codzie ktory chcesz kupic ;)

I Dopiero sproboj :)

Biedne Zwięrzeta Czekają na twoją Pomoc Pomoz im Nie Bądz Nie dobry

Prosze to tylko 1%

d424a80f76e16bf552a09fae02fee808_126267.gif

Opublikowano

Nie polecam. Kupiłem za 30 zł i żałuję. Podziałał 2 miesiące, i nic nie będziesz mógł z tym zrobić.

Lubię to!

A teraz mały kącik humoru

:) Zapraszam :

yxdpso.jpg

rrwe.jpg

Opublikowano

Nie kupuj za cene 30zł. Bo mogą być kradzione klucze lub pieniądze. Polecam zamówić poprzez stronę minecraft.net masz pewność i 100% satysfakcje.

simply.4557.gif

Opublikowano

Albo możesz z allegro ale żeby było 80zł+ to masz pewność. Te kody za 30zł to szmelc, który podziała 1-2 miesiące, a potem będziesz sobie język gryzł.

elo jak tam rzycie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...