Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szkoła

demonic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie wróciłem z początku roku, nauczyciele (dyrka) kazali przynosić maski do szkoły (takie co lekarze na operacje zakładają) boją sie o świńską grype, i jeszcze jesli uczeń ma katar, ciąga nosem itp. jest odizolowany i dzwonią do starych żeby zabrac xD.

Czy u was też tak jest ?

Opublikowano
Właśnie wróciłem z początku roku, nauczyciele (dyrka) kazali przynosić maski do szkoły (takie co lekarze na operacje zakładają) boją sie o świńską grype, i jeszcze jesli uczeń ma katar, ciąga nosem itp. jest odizolowany i dzwonią do starych żeby zabrac xD.

Czy u was też tak jest ?

Fajnie masz, ja mam zjebana szkole ;/ .........Klasa jescze gorsza, moze kilka osob normalnych....

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Czy u was też tak jest ?

Hahahah dobre...

od razu bym ciagal nosem xD

Opublikowano
Hahahah dobre...

od razu bym ciagal nosem xD

Hah klasówka z polaka a tu każdy kataru dostaje ! ;D

--------------

U mnie tego nie ma ;(

Nie dbają o nas

20358.gif
Opublikowano

U MIE WSZYSCY MAJOM SIEDZIEC W DOMU BO KRYSTYNIE WYRUSL NA BRZUCHU CZERWONY GLUTANOID I BOJIMY SIEM HOROBY~~!!@!@!!!!!

Opublikowano

u nas normaa ^^ A ja mam cale zycie alergie xD bym niebral lekow i katar na 100% ;D

Wszystko sie kiedyś kończy.
  • Dodaj nową pozycję...