Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Gdzie jest teraz najlepszy EXP

xxBURNxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Moim Zdaniem lepiej grać na Nemexis Hq bo za 10 min masz 1,5 k expa czyli za 30 min masz 4,5k expa przy (100%exp)

a na Blood Money - 4k w 30 min przy (300%expa)

Edytowane przez AntyVirus

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Opublikowano (edytowane)

Moim Zdaniem lepiej grać na Nemexis Hq bo za 10 min masz 1,5 k expa czyli za 30 min masz 4,5k expa przy (100%exp)

a na Blood Money - 4k w 30 min przy (300%expa)

hmmm , 1,5k tak ale wiesz , trzea się zaopatrzyć w speca i minuguna np. żeby wbić 200,300k play pointów i naprawdę się trochę postarać. 200 jescze nie aż tak ale 300 tochę trzeba się pospieszyć i pozabierać noobką z oczów boty :D , Blood Money 4k w 30 min z exp passami 300% ale z kolegą na połowę ;)dodam że można z standardowym eq bez kupowania za np. nx , zależy jak kto gra czy z kimś wspólnie i jakąś ekipą czy po prostu sam .

co do nemexis HQ z tym expem z 100% to nawet kumple testowali i dostają tak samo jak ja. (Foxtrot bez ServExp)

co do Blood Money z tym expem 300% też to samo co up , wszystko przetestowane (Alpha bez ServExp)

czemu nie platek albo victor ?

bo po prostu na Foxtrot są mniej doświadczeni gracze jak i doświadczenie , więcej jest tych pierwszych i naprawdę można ładnie play pointy ciskać , jeżeli posiadasz Speca oraz do niego np. medkita/aidy oraz miniguna to punktować możesz bez obaw.

Co do Platinum i Victor nie opłaca się tam grać Fireteam , jedna rzecz która wkurza na platynie 1 drop czerwonej skrzynki w tym żółtym kole , to już siedzi tam z 5 osób , i na platynie wyciągniesz z 90k play pointów jeszcze fartem , to samo co na platynie jest na Victor czyli lepiej się opłaca na Foxtrocie grać.

To nie przypadkiem powinno iść do poradników :P ? Bo mi do głównego nie pasuje.

czy ja wiem i tak tylko 2 tryby opisane zgadzające się w 100% na serwerach "no servexp"

Edytowane przez xxBURNxx
Opublikowano

zdecydowanie lepszy exp leci na NEMEXIS HQ niż Blood Money ;) porównajcie sobie oba tryby na expasach 300 % - blood money 30 min ok 4k expa <jeżeli gra będzie w miarę dobra> a na nemexisie przy dobrej grze 3k się bierze a gra się 8 min ;) na czas jednego blooda zagrasz 3-4 nemexisy a expa wezmiesz minimum 2 razy więcej ;) i sam sprawdzałem bo ostatnio wbijałem majora to szybko zeszło na nemexisie ;)

bez youtuba

Opublikowano

A ja polecam wam grać CB lub BL. Najlepiej z ograniętą ekipą. Ja jak grałem to wyciągałem nawet pod 3K EXP na CB Extreme i byłem na 3 miejscu. A jak bym miał EXP Pass 200% to bym z 7.5K EXP wyciągnął. Więć nieźle.

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Lubie grać jeszcze wszystkimi M32

• 7 miesięcy temu...
  • 1 rok później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...