Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Sposob gronia

SzukamMame

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Mam m60 i mi nie idzie granie ;/

Macie jakies sposoby bo wydalem kase na nic ;/ ;/ ;/

Mam jeszcze adrenalinke flashe i 5 slot m16 ping i g36c

Sadzić, Palić, Zalegalizować !!

Opublikowano

Skoro nie umiesz zabijać to po prostu nie masz skilla... Masz zestaw którym można kosić i to ładnie... Więc problem jest w tobie... l2p przysłowiowe.

Opublikowano

Naprade...nie rozumiem ludzi nie umięjących grać, a kupujących dobre bronie... sory, ale to po prostu idiotyzm inaczej nie idzie tego nazwac.

RaVneS - najgorszy mod ever. Tylko życzyć szybkiego odejscia na emeryture :).

Trolling/hejting moim Graalem. Feed the troll!

Opublikowano

Mają kase to kupują/robią na playspanie nic wam do tego.Wychodzisz z załorzenia że jak ktoś ma dobre bronie to powinien umieć grać?Czyli że jeśli koleś kosi k1 to nie umie grać?POwinno sie zaczynac od postawowych potem troche pobawić lepszym,i a potem k1/m4.Swist pewnie tez super nie grasz:).Koleś jest nowy pewnie a wy go tak obrażacie.

Jeśli chcesz sie nauczyć grać to nie patrz na level, ratio,bronie i nie kamp to po jakimś czasie ci będzie dobrze szło niektórzy graja w tą gre już prawie 6 lat

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mają kase to kupują/robią na playspanie nic wam do tego.Wychodzisz z załorzenia że jak ktoś ma dobre bronie to powinien umieć grać?Czyli że jeśli koleś kosi k1 to nie umie grać?POwinno sie zaczynac od postawowych potem troche pobawić lepszym,i a potem k1/m4.Swist pewnie tez super nie grasz:).Koleś jest nowy pewnie a wy go tak obrażacie.

Jeśli chcesz sie nauczyć grać to nie patrz na level, ratio,bronie i nie kamp to po jakimś czasie ci będzie dobrze szło niektórzy graja w tą gre już prawie 6 lat

Ty chyba masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Po 1 po co kupowac lepsze bronie, jak jest sie nowym i nie umie sie grac? Skilla sie tak na pewno nie zdobedzie. Po 2 nie napisalem, ze jak ktos kosi z k1 to nie umie grac. Zreszta w tym zdaniu sam sobie przeczysz - mowisz, że kosi(owni) z k1 i nie umie grac. Przeczytaj jeszcze 3x to co napisalem i co ty napisales, przemysl i nie odpisuj, bo dostaneisz tylko warna(zreszta jak ja):)

Opublikowano

Tam jest postawiony znak zapytania...ale nie ma co sie z tobą kłucić ludzie maja kase niech zaczynają od dobrych broni w grach komputerowych niektorym poprostu zalerzy na tym by sie zabawić wyluzować itp. nie muszą mieć super skila bo graja np tylko w weekendy:).pasuje ty przeczytaj 3 razy co napisałem. ? coś oznacza(znak zapytania)!(wykrzyknik tez coś zonacza) . też coś oznacza.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

może się uczy ale chciał przetestować bronie, musisz po prostu wyskilować , w tej grze każdą bronią można ownic , trzeba ją tylko odpowiednio wyczuć i wtedy kile wpadają same =)

PS : Świst jak tak kozaczysz to moze wpadniesz 1v1 esl kc (esl wire on)??

Opublikowano

PS : Świst jak tak kozaczysz to moze wpadniesz 1v1 esl kc (esl wire on)??

Nie kozacze, ale chetnie zagram ;). Pisz 12911773

Opublikowano

Wiesz radziłbym Ci najpierw nauczyć się grać broniami f2p tj.:ak47 czy M4A1 albo zwykłe k2 czy mp5 i jak ci z tymi broniami dobrze idzie to wtedy kupuj se g1 albo premium.

Bo ja np grałem w wr jak jeszcze była beta to dopiero po 3 latach gry kupiłem pierwsze premium gold 3 dni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...