Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[q]lvl hack

Aintence

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

istnieje jakis lv hack na PS3??? z ciekawosci pytam bo i tak juz nie mam po co wbijac lv

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

Nie ma nie było i nie będzie mam nadzieje.

Samemu wbijaj level. Aha nie chce Ci się, no to też pewnie nie zależy Ci na levelu to odpuść z szukaniem bo nie znajdziesz ;)

Opublikowano

Po 45lv nie ma się już unlocków a do 100lv pozostaje żmudna gra, trochę się DICE nie postarało z tymi odblokowaniami.

mjwpat.png

Gość malutki688
Opublikowano

Po 45lv nie ma się już unlocków a do 100lv pozostaje żmudna gra, trochę się DICE nie postarało z tymi odblokowaniami.

omg, jak to nie ma unlockow-_- wbij wszedzie wszytkie dodatki, zbierz wszytkie dog tagi, wbij troche gwiazdek i medali, nie pier*ol.

jest strasznie duzo rzeczy do odblokowywania.

Opublikowano

omg, jak to nie ma unlockow-_- wbij wszedzie wszytkie dodatki, zbierz wszytkie dog tagi, wbij troche gwiazdek i medali, nie pier*ol.

jest strasznie duzo rzeczy do odblokowywania.

No tak odblokowanie kolimatora, lutety zdobycie nieśmiertelnika "pułkownik" to strasznie emocjonujące. Bardziej chodziło mi o odblokowanie broni lub dodatków takich jak np. soflam, javelin

mjwpat.png

Opublikowano

W Battlefieldzie można robić różne zwariowane rzeczy np :

- Jak jestem na dużych mapach, gdzie sa camperzy to zawsze biorę C4 i idę do nich. Niczego się nie spodziewający camper sobie strzela a ja układam C4 obok niego, zaczynam strzelać 2-3 razy z pistoletu aby go przygwoździło i wysadzam go z C4 :D

Lubię wkurwiać także ludzi np chodząc im przez celownikiem xD

Te dodatki dostarczą różnych emocjonujących chwil, m.in jak na karkandzie się fajnie jeździ koparką xDD

OndteAw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...