Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Spolszczenie

Blazej95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.JA wiem że jest zakaz promowania innych stron i wgl. ale kupiłem bf'a 3 na originie po rusku i szukam spolszczenia tylko nie na megaupload.com bo nie chce mi się otworzyć najlepiej na rapidshare lub innym.

P.S Ewentualnie można wysłać linka na PW. Dam Like :) i 5 do profilu oczywiście :)

Jeśli pomogłem kliknij "Lubię to" ;)

Yupi Ka Yey Motherfucker

Opublikowano

Nie da się na Originie kupić po rosyjsku :) Origin sam wybiera język dla danego kraju (Polska-Polski, Niemcy-Niemiecki, Anglia-Angielski, Rosja-Rosyjski).

Kupiłeś klucz z allegro lub masz pirata.

Opublikowano

@Up no dobra ale jak tam są na dole te opcje wybierania języka to jak wybieram polski to nie moge ich wgl otworzyć :(. Mógłbyś mi podać z tej strony ale z rapida lub innej byle nie multiupload bo nie chce jej wczytac Dam 5 i like

Jeśli pomogłem kliknij "Lubię to" ;)

Yupi Ka Yey Motherfucker

Opublikowano

Coś mi się wydaje że pirata masz ;) a jak nie pirata to znalazłeś jakiś tani klucz na allegro.

Co do spolszczenia, Googlus Ci pomoże, napisz na PW do niego.

Opublikowano

Musisz pobrać grę z Origina. Instrukcje do spolszczenia powinna przysłać Ci osobą, od której grę kupowałeś.

Opublikowano

Musisz pobrać grę z Origina. Instrukcje do spolszczenia powinna przysłać Ci osobą, od której grę kupowałeś.

On ma tą grę na dysku, problem w tym, że nie umie jej spolszczyć. Link jak to zrobić na pw.

Opublikowano

Od tamtej pory spolszczamy tak samo.

Tylko najpierw zainstaluj angielską łątkę ,dopiero potem polską.

I tylko ten plik wgrać i już mamy spolszczone..?

Opublikowano

I tylko ten plik wgrać i już mamy spolszczone..?

Na tym filmiku tak, w rzeczywistości trzeba jeszcze zmienić co nieco w rejestrze.

Opublikowano

Na tym filmiku tak, w rzeczywistości trzeba jeszcze zmienić co nieco w rejestrze.

A mógłbyś mi podać filmik na którym naprawdę działa spolszczenie ;) ?

Opublikowano

Ciężko ci ściągnąć z Origin'a BF3? Kupiłeś ruski klucz na allegro pewnie. Spodziewaj się bana przez blokady regionalne. Każdy kraj musi kupować tylko OJCZYSTE klucz. Czyli Polska-Polski klucz, Rosja-Rosyjski klucz.

Opublikowano

Ciężko ci ściągnąć z Origin'a BF3? Kupiłeś ruski klucz na allegro pewnie. Spodziewaj się bana przez blokady regionalne. Każdy kraj musi kupować tylko OJCZYSTE klucz. Czyli Polska-Polski klucz, Rosja-Rosyjski klucz.

Nie rozpowiadaj plotek, sprawdzałeś ? Jak nie to nie pisz.

Opublikowano

To dlaczego nie mogłem Amalura (przedpremierowa z gram.pl) aktywować. Premiera w Polsce miała miejsce 2 dni po tym, jak gra zadebiutowała w USA. Pomogła tylko zmiana proxy w celu potwierdzenia daty premiery, gdyż jest nałożona blokada regionalna. Gdyby jej nie było to bym grał już po zainstalowaniu :)

Opublikowano

To dlaczego nie mogłem Amalura (przedpremierowa z gram.pl) aktywować. Premiera w Polsce miała miejsce 2 dni po tym, jak gra zadebiutowała w USA. Pomogła tylko zmiana proxy w celu potwierdzenia daty premiery, gdyż jest nałożona blokada regionalna. Gdyby jej nie było to bym grał już po zainstalowaniu :)

Nie pytałem czy jest blokada czy nie. Pytałem o bana, skoro nie dostałeś to nie rozpowiadaj plotek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...