Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Co się bardziej opłaca ? 1200g1 czy Premium GOLD 30 dni ?

gruzjer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To zależy na czym Ci zależy:

jak chcesz kupic bronie typu famas, a masz niski lvl to bierz G1

jak masz wystarczająco k dinars oraz wysoki lvl to kup premkę, gdyż będziesz mógł nakupować PXów oraz broni ...

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

zalezy czy masz kasy duzo na swoim koncie za 1200 g1 kupisz 3-4 bronie na 30 dni tak ? a jak masz na koncie powiedzmy 100k-200k dinar to chyba oczywiste ze kupisz wiecej broni ?:P

Pomogłem ? Daj Like =D

Opublikowano

Zależy od tego jaki masz lvl i ile masz dinarów. Jeżeli masz dużo dinarów i wysoki poziom weź konto premium.

Jeżeli masz niski lvl, w tym przypadku wybierz 1200g1.

32354141673387527780.png

Opublikowano

1200g1 = np. 5x 30 dni tmp9 = 150dni

30dni gold premium = 50k dinarów + mpk5 gold 30 dni + double exp 30dni ( jak kogoś zaprosisz i kupisz przez strone warrocka ) + 3 kody na bronie + 50% expa + zakładanie wszystkich pokoi + 5th slot

Jak zależy ci na broniach to bierz gold premium

Jak zależy ci na expie to bierz 1200g1 i kup sobie za to flashe, m14 i np. scorpy.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jak chcesz poczytaj to wyżej jak nie to nie.

Kup na playspanie 1200g1 + gold premium na 3 dni = tyle samo co osobno 1200g1. Kupisz sobie za to dużo px, change 6thsloth i 5 sloth, za g1 bronie ( albo np. m60 na 8th sloth ) i po prostu wymiatasz ;d

Opublikowano

mi sie wydaje ze lepiej kup sobie 1200g1 i premke na 3 dni dzieki premce mozesz kupic co bd chcial i zniżka na itemy w marketplace 20 % i problem rozwiazany ile to 7 zl na premke na 3 dni. Ale tez jest haczyk bo nie bd mogl 5slota kupic ale ja to wl sobie hacka i mnie przez 2 lata jeszcze nie zbanowali z tym hakiem ;>

Opublikowano

tak mam 29 lvl prawie 30 200k dinarow + i mam hacka uzywac ?? no chyba nie... No dzieki wam za odp wezme prem wszyscy like prwie wszyscy do zamkniecia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...