Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Skarner - How to jungle?

Vokial

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Shurelia to pierwszy item, ktory jak najszybciej sie na skarnerze sklada, takze popraw to albo graj jak ciota.

hehe, faktycznie, sam zacząłem odrazu składać shurelia ostatnio i zapomniałem o tym napisać. :) dziękuję.

o8bh2s.jpg
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

spoko tutek, jak dla mnie hextech na skarnerze to gówno. A i start buty +3poty, bo skarner nie ma dasha i musi szybko trafić kolesia z 2x q a wtedy to właściwie gank udany

Opublikowano

warmog = gowno, thornmail ostro sytuacyjny tak samo jak fon, GA tak samo kupa.

zioom to oczywiste że itemy tanky muszą być sytuacyjne. Będę dziś tego tuta uzupełniał. Są także itemy core na skarnera ; shurleya, tri-force i heart of gold z którego składamy Randuina (zawsze nam pomoże ubić carry, zeslować enemies w teamfighcie). Proszę pisać swoje uwagi, chętnie dodam do poradnika :)

o8bh2s.jpg
Opublikowano

@up core to sheen, trinity dla niego to late game dmg item

nah,

trinity daje skarnerowi takze survi + boost do passywki oraz mspeed do szybszego ulta :)

V2tsZWpPX19fZXV3X19fNTQ2X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzNfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
  • 3 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...