Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Minecraft Gift Code

AHC1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy istnieje taka możliwość na chwilę obecną żeby nie wiem, na jakimś koncie bankowym na którym nie trzeba posiadać 18 lat nawet mniej bo mniej mam, nie wiem wysłania sms i doładowania tam jakiejś kwoty a potem kupienia minecraft gift code?

prosiłbym o jakieś poradniki jak to zrobić.

Za wszelką pomoc

"+"

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

Konto w banku można założyć już od 13 roku życia. Poproś rodziców, idź z nimi do oddziału jakiegoś Alior Banku czy innego banku i zrób sobie konto ;)

y5r5.png

Opublikowano

Trochę dziwnie piszesz .. Polecam ci kupić karte PayPal nie trzeba mieć 18 lat albo tradycyjny przelew też nie trzeba mieć 18

Admin Cienia
Opublikowano

Na wielu serwisach oferujących Gift-code do minecraft można zapłacić przelewem, np. na poczcie. Do tego nie trzeba mieć konta bankowego, czy ukończonego wieku.

1294477714-U1.png

Opublikowano

chodzi mi o anonimowość, chodzi o to że na 100% rodzice nie wyślą mi przelewa na tą grę a chciałbym jakoś, najlepiej podajcie mi coś czym można by było zapłacić za tą grę. Mógłbym poprosić rodziców ale oni na tą grę nie wydadzą nawet mojej kasy.

a co do poczty to nie chcę tam łazić ;/

"+"

Opublikowano

No cóż.. Konto PayPal i tam bodajże można SMSem, bo inaczej nie widzę najmniejszego sposobu (jedynie poczta, ale skoro nie chcesz)

Potrzebujesz pomocy z hostingiem? Daj znać poprzez Telegram lub Priv!

Opublikowano

zarejestrowałem sie w paypalu jaką mam pewność ze tam bede anonimowy. i jak tam wyslac smsa aby doladowac portfel, a i jak wysylaC przelewy/ xD

"+"

Opublikowano

Anonimowość - w sieci nigdy nie będziesz anonimowy, ale póki starsi nie zobaczą twoich bilingów to jesteś bezpieczny ;)

Potrzebujesz pomocy z hostingiem? Daj znać poprzez Telegram lub Priv!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@up zgadza się...

p.s. niestety w paypalu juz nie ma opcji doladowania konta poprzez sms, ... zna ktos cos innego?

"+"

Opublikowano

Mozna kupic gift coda przez serwis oferujący Dotpay, jest w nim mozliwosc zaplacenia w żabce albo w punkcie Moje Rachunki Gotówka

Pomogłes?Wniosłem coś w temat?

Daj...

LIKE

1331413255-U307916.png

Sygnaturka by

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Xhyper, ja sie osobiscie nie spotkalem z strona ktora oferuje dotpay :D

Jak ktos znajdzie to jest Bogiem :)

edit:

ja bym ci proponowal na poczte isc, jezeli rodzice za toba nie poleza to sie nie dowiedza :P

Opublikowano

Ja kupiłem Gift Code od gościa z Allegro poszedłem do banku ( mam 15lat) z druczkiem powiedziałem , że chce dokonać przelewu druczek wypełniony i tylko kase dałem + te 2zł do przelewu opłata

Siema i nara

Opublikowano

japierdole** emocje, musze miec pasek na koniec roku wtedy kupia, przelew i moze nowy komp, tylko z histy musze miec 5 na koniec roku, a w I mialem 3 wiec lipa bedzie..... qrwa jakie to zasady sa piep.

a swoje konto bankowa w styczniu za moje wydatki do gry, 1.000 zł cos :) co msc szlo 200-300 zl X:D

"+"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...