Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Instalator CA

rado1280

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to tak ......... Gdzie znajduje się instalka do CA ..... Bo muszę zrobić Reinstal komputera a pobieranie ponowne to będzie masakra ( 9godzin). Tak więc w jakim folderze znajduję się takowa instalka ( ta już pobrana ) Sorki Daje Like xD

mychemv.png

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

No zią..

Ja nie znam twojego komputera x_x

Bo tak to napisałeś jak bym go znał xD

Jak pobierasz gre , nie dostajesz instalki po zainstalowaniu.

Musisz mieć ją oddzielnie i tyle.

No ale.

Wszystkie twoje pobrane rzeczy masz tutaj :

Start Menu > pobrane/downloads i tam przeszukujesz foldery , może instalka się trafi ^^

(Tam docelowo system pliki zapisuje)

Opublikowano

U mnie instalka jest standardowo w C:\Download

Zobacz czy u ciebie jest tak samo

@down

Dysk C, folder Download, ja w nim mam instalkę

Opublikowano

Właśnie chodzi mi o standardowo xD Czy ona znajduje się w folderze Downlołdu NEXONA ?? czy gdzie bo nigdzie nie mogę jej znaleźć??

mychemv.png

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano
Czy ona znajduje się w folderze Downlołdu NEXONA ?? czy gdzie bo nigdzie nie mogę jej znaleźć??

Nie ;D

Download/pobrane i tam szukasz ;D

ew. C:\Download

(Masz tak jakby 2 dwie drogi xD )

Opublikowano

Jak skopiuje na Pendriva ten folder :

ssssai.png

Którego zawartość jest taka :

ssssaaag.png

To czy po reinstalce jak zrzucę to na kompa to CA będzie działał normalnie ??

@Maksiu

Ale to jest download ?? Bo jak dobrze pamiętam to jest Nexonowy download który waży 3mb ............Ale nie jestem pewien xD

mychemv.png

Opublikowano

Jak skopiuje na Pendriva ten folder :

ssssai.png

Którego zawartość jest taka :

ssssaaag.png

To czy po reinstalce jak zrzucę to na kompa to CA będzie działał normalnie ??

@Maksiu

Ale to jest download ?? Bo jak dobrze pamiętam to jest Nexonowy download który waży 3mb ............Ale nie jestem pewien xD

Nie, nie będzie ci działało, musisz zainstalować combata, skopiowanie całego folderu nic nie da.

Co do tego downloadu, to ten plik który waży 3mb to jest CAE_Downloader, za jego pomocą ściągasz instalkę.

Tak jak mówiłem, wejdź w dysk C, chyba że masz jeszcze jakiś, i tam powinieneś mieć folder Download, a w nim instalkę CA, ja tak mam, nie wiem czy tak jest standardowo, i czy u wszystkich tak jest, jak dalej nie będziesz mógł znaleźć, to użyj szukajki na kompie, dokładna nazwa instalki to: Combatarms_eu

Opublikowano

No nie ma :( Trudno mam to w duszy pobiore ........... Jakoś to pójdzie xD Temat do zamknięcia :P

///Na prośbę Autora.

EOT.

Len

mychemv.png

Opublikowano

No nie ma :( Trudno mam to w duszy pobiore ........... Jakoś to pójdzie xD Temat do zamknięcia :P

Może po zainstalowaniu CA wykasowałeś instalkę i już jej nie ma. Na prośbę autora EOT.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...