Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

blady35

Podoba Ci się.  

68 użytkowników zagłosowało

1. 1. Podoba Ci si? nasz serwer..?

• Tak, jest naprawde fajny
    • Nie wiem, ale raczej zagram
    • Niee =(
  2. 2. Czego wi?cej..?!

• Ulepszaczy !
    • Ekwipunku ( Nie chodzi o bronie, zbroje )
    • Mobów
  3. 3. Czy chcesz zosta? naszym TESTEREM i szuka? bugów itp.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 108
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dlaczego wszędzie jest czarna stal a nie po prostu stal? Czarna stal kojarzy się z szamanem.

Nie ma dzwonków - dlaczego? ;x

Fryzury typu afro będą u handlarzy?

Level na start? 1?

Zmień date startu. jest 10 marca - 1 kwiecień; powyżej 2 tygodni start, wiec moga usuanc.

Opublikowano

Nie rozumiem po co tyle nowosci, zaloze sie po 1 ze bedzie full bugow, po 2 jesli (Hamachi) to serwer Off non - stop, po 3 gowno sie dowiedzialem z prezentacji

Boze czy wy tylko ludzie potraficie wchodzic na stronke i kopiuj / wklej ? Nie potraficie sami stworzyc cos wlasnego ? Tylko wchodzicie i sciagacie ? To jest zalosne

Po co teraz zapowiadacie skoro jeszcze 3 tygodnie + i pewnie beda przekladac ;p Bo to w przyblizeniu, oczywiscie na 100% nie wiadomo czy wypali

Opublikowano

Dziwne ze na wiekszosci serwerach jest wszystko identyczne. Cos nie wierze w to ze zrobiles to wszystko samemu. Tylko mi nie mow ze jestes tworca tego wszystkiego skoro przed twoim serwerem byly inne ktore mialy juz takie ulepszenia do serwera

Opublikowano

Od zera sam tworzyłeś ? Mam rozumieć sam robiłeś grafikę : Mobów , Fryzur , etc. Sam robiłeś zapytania etc. do bazy . Sam stworzyłeś całe drzewo itd ? ^^

Administrator Serwera Pantheons

Opublikowano

Od zera sam tworzyłeś ? Mam rozumieć sam robiłeś grafikę : Mobów , Fryzur , etc. Sam robiłeś zapytania etc. do bazy . Sam stworzyłeś całe drzewo itd ? ^^

Zazdrościsz ? Serwera ?

Że więcej nowości ?...

Opublikowano

Boże zapytałem tylko , a ty już płaczesz -,- ...

Żeby nie dostać warna =)

Zapowiedź tworzymy 14 dni przed startem serwera.

Administrator Serwera Pantheons

Opublikowano

Ta w piz** bajerów a pewnie nawet 1/4 tego co na prezce nie będzie ... I zapowiedz max. 14 dni przed startem serwa się pisze z tego co wiem ... I po postach widze , że serwer jakiś bachor prowadzi .

sygnav2.jpg

Żegnam się z wami 95% warna ... Dziękuje serdecznie adminą którzy warnują za nic . Pozdrawiam .

sygnaxd.jpg

Już za niedługo nowy priv serwer mt2 ...

Opublikowano

Serwer bardzo ładny , jak na serwer hamachi .

@Up

Ogarnij chłopcze . Może i bachor , ale ma zdolność czyż nie ? Zazdrościsz po prostu DOBRZE WYKONANEJ ROBOTY .

1356662203-U334301.png

Opublikowano

Prezka 10/10 . nie źlę się zapowiada czekamz nie cierpliwie powodzenia .

Pozdr .

.

gcyg2.png.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...