Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Polska wersja językowa

OZUMIK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem. Otóż kupiłem na Allegro Dead Island na Xboxa, a dopiero później zobaczyłem, że jest po angielsku (w tej belce na górze było napisane). Czy kiedy gra będzie się aktualizować przy pierwszym uruchomieniu jest szansa że się spolszczy? Mój kraj mam ustawiony na Polskę, język konsoli też. Prosiłbym o szybką odpowiedź :( Będą lajki

Opublikowano

Nie wiem, ale zobacz. Jednak jeżeli gra jest po angielsku to bd w takim języku bez względu na to, jaki masz ustawiony język konsoli.

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

W pewnym sensie wychodzą łatki ... ale to już LT/RGH . Można podmienić pliki gry jeśli gra wgl wyszła polska tzn. na xboxa Skyrim jest tylko ANG , natomiast jeśli na kompa jest PL to można bez problemu podmienić pliki i wypalić płytkę . ( sam mam spolszczoną :D) . Tak więc jeśli nie masz przeróbki to niestety ;]

Dawniej quaunt Dzisiaj

Zjarany albo :

hxcbrl.jpg

+'siki są Ok

Opublikowano

Nie ma takiej opcji, w grach na konsole nie wychodzą żadne spolszczenia w łatkach

Jedynie wchodzi w grę przeróbka i ściągnięcie z neta pliku z pcta ;).

chyba, ze w innych krajach dead island wychodzil z jezykiem polskim do wyboru w opcjach ;x.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...