Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bbot telefon stacjonarny

Raban Drezero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak zamówić bbot przez telefon stacjonarny bo nie rozumiem zbytnio tej istrukcji która jest na stronie prosze o proste wytłumaczenie co i jak po kolei

Jeśli pomogłem daj " Lubie To "

Opublikowano

? Aby dokonać opłaty poprzez telefon proszę zadzwonić

Proszę wybrać numer telefonu a następnie po usłyszeniu polecenia proszę wpisać numer zlecenia i zakończyć znakiem #. Wówczas podane zostaną dalsze instrukcje. Proszę nie rozłączać się samodzielnie, połączenie zostanie zakończone automatycznie przez system. Proces zapłaty zostanie zakończony w chwili zakończenia połączenia przez system.

Dla korzystania z naszych usług konieczna jest zgoda abonenta. W celu uzyskania informacji na temat dodatkowych opłat należy skontaktować się z operatorem usług komórkowych.

Jeśli pomogłem daj " Lubie To "

Opublikowano

no czyli, dzwonisz, automat cię pyta o kodzik który masz na stronie, wpisujesz go, i czekasz aż samo rozłączy, to dasz rade zrobić nawet na naciąganym stacjonarnym, lecz wątpie że taki masz, ponieważ moja babia 70 letnia ma domowy na skale 21 wieku

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...