Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]minecraft

papapapaap

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

post-264876-0-82906300-1331329242_thumb.jpgWitam mam problem wyskakuje mi takie coś po minucie gry po 10 restartach itp,nadal mnie wywala , mam jave 6 32 bity

a moj system to vista mial ktos juz ten problem albo wie jak go rozwiązac

Prosze pisać na gg 4082398 lub skype trakerpk lub tu lub na pw

Opublikowano

Przyczyną jest zbyt mała ilość RAM'U przydzielonemu Minecraftowi. Pobierz program GameBooster, który zamknie niepotrzebne procesy, oraz mod OptiFine, który optymalizuje grafike w Minecraft'cie. Ew. przydziel więcej ramu do launchera.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Masz za małą ilość ramu mi pomagało zawsze, usunięcie jakiegoś nie potrzebnego save + GameBooster lub tak że usunięcie czegoś z dysku tam gdzie masz minecraft'a i do tego resinstall javy.

Opublikowano

Masz za malo Ramu i komp Ci nie wyciąga żeby ładować świat i po prostu się zcrashował..

Dokup ramu albo wolniej biegaj po świecie :)

@edit

To jest też troche problem visty, ponieważ sama w sobie zżera dużo Ramu.

W najbliższym czasie radze Ci przeinstalować system na Windows 7 lub wgl. cofnąć się na XP.

Jeszcze przy okazji, jak będziesz miał czas to zaktualizuj sobie jave.

Opublikowano

Usuń coś z dysku C tak by mieć przynajmniej 5GB wolnej pamięci. To zawsze pomaga.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...