Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Serwer

KsardesPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem robię serwer 1.2.3 minecrafta ja mogę wejść na serwer hamatchi a brat nie może wejść ale jest w hamatchi i kopiuje moje ip do zrobić proszę o wytłumaczenie

Opublikowano

Prosz. Tutaj masz opisane :)

http://www.mpcforum.pl/topic/427046-tut-zazegnanie-problemow-kolega-nie-moze-wbic/

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

niedziała to robiłem w port mapem i 2 sposób

a w 2 sposobie trzeba wyłączyć zaporę

kiedyś mi to działało ale teraz niewiem co się stało

Opublikowano

* najpierw dorośnij, bo z tego co widzę to nie masz nawet pojęcia jakiego programu używasz i co robisz. Nie hamatchi tylko hamachi.

To musi być wina portów moim zdaniem, lub ma Twój brat ma zła wersje Minecraft'a.

Co mu wyskakuje jak się próbuje zalogować na serwer ?

Opublikowano

ja mam 1.2.3 on terz ma tą wersję ale robiłem te poradniki 2 sposoby i nie działają a mojemu bratu pisze że serwer nie jest włączony pomóżcie

to wina portów

Opublikowano

widocznie to wina portów, albo Ty coś źle robisz, albo kolega ma podane złe ip lub jest idiotą bo nie potrafi wejść na serwer.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...