Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja Jak wiecie new server w warrocku :->

farier

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam edit to dostałem po pytaniu: Czy można ingerować w pliki war rocka czyli prywatny serwer ??(zostało napisane do G1 po angielsku )

Odpowiedz: Nie można możemy panu/pani wytoczyć proces lub wyznaczyć kare 10000 tys. dolarów !

Heheheheheh dawno się tak nie uśmiałem. ^^

"10000 tys. dolarów" o lol... Przynajmniej jak już ściemniasz to zaokrąglaj sumy. Nie ma czegoś takiego jak: "dziesięć tysięcy tysięcy dolarów"

G1 NIE MA PRAWA "wyznaczyć" kary. Od tego jest sąd.

Jak niby G1 ma się dowiedzieć, że ktoś takowy serwer stworzył.

Poza tym ktoś już pisał, że wszystkie pliki były pisane WŁASNORĘCZNIE. Żadnego kopiowania.

nfsw_SALIERI12.png

Nie gram już :D

Opublikowano

zawsze moga dawać bany na ID płyty głownej wtedy wiekszosc osób nie bedzie wiedziała jak to obejsc bo az ta proste to nie jest :P no i kolejna np dyszka dla was za rejestracje ja bym jeszcze zrobil premki na 30 dni gold np za 10 zl to by kupywali kilkanascie sztuk i juz byscie ladny zarobek mieli

ja zagram napewno ale zastanawia mnie jedno czy nie bedzie duzych lagow

Opublikowano

@up ma racje :D

pozatym niektorzy maja powiedzmy te 13-14 lat wiec odmowia sobie jakiejs coli czy cos w tym stylu zeby pograc na servie ktory nie wiadomo ile postoji?:P zly pomysl moglyby byc platne np nie wiem bronie czy cos zapewne 3/4 chcialo by miec premke na tym servvie starszych wiec jestem pewny ze by zarobili na tych premkach tyle co za rejestracje ;P

Pomogłem ? Daj Like =D

Opublikowano

Moim zdanie to są na razie czyste spekulacje i nabijanie postów . Jak coś takiego wyjdzie będziemy mogli rozmawiać a teraz to pier...enie kotka za pomocą młotka .

upaodl131d2.png

Moje Cheaty :

No_Menu

http://www.mpcforum.pl/topic/624388-undetected-no-menu-jacello/

http://www.mpcforum.pl/topic/622343-undetected-no-menu/

D3D:

http://www.mpcforum.pl/topic/628413-undetected-d3d-jacello-v10/

http://www.mpcforum.pl/topic/629602-undetected-d3d-jacello-v11/page__pid__4526048#entry4526048

Opublikowano

myślę, że kwota jaką będzie trzeba na odpowiednie serwery was przewyższy... nie starczy 1 dedyk za te 400zł/msc a przynajmniej kilkadziesiąt...pomysł fajny, pracy dużo, ale jak wiecie na zwykłym wr są lagi... a serwerownia jest odpowiednia, to tutaj trzeba dużego nakładu gotówki.

Opublikowano

osobiście płacenie za rejestrację jak na razie to najdebilniejszy pomysł. Serwer nie wiadomo czy długo utrzyma, po drugie najpierw daje się darmowe rejestracje, a później jak już się gra rozkręci to można płacić.

To jak na razie debilne

@up ma racje :D

pozatym niektorzy maja powiedzmy te 13-14 lat wiec odmowia sobie jakiejs coli czy cos w tym stylu zeby pograc na servie ktory nie wiadomo ile postoji? :P zly pomysl moglyby byc platne np nie wiem bronie czy cos zapewne 3/4 chcialo by miec premke na tym servvie starszych wiec jestem pewny ze by zarobili na tych premkach tyle co za rejestracje ;P

nikt was nie zmusza płacić za rejestrację. Chyba proste nie płacisz? Nie grasz na prywatnym serwerze i grasz sobie na international WR.

Ta rejestracja jest po to aby takie pierdolone szczyle jak wy nie psuły innym gry, a jeżeli ktoś będzie chciał to zrobić poleci ban na IP, jak ktoś ma zmienne IP to znowu musi płacić za rejestrację (aż do skutku, w końcu się oduczy...), a jak ktoś ma stałe IP to papa :)

Opublikowano

Mi się wydaję że będzie tak: Wywalimy kasę na rejestrację! Server stanie się popularny ;) G1 dojdzie do niego wytoczy proces ponieważ oni mają legalną licencję. Goście zabulą serv zamknął a my zostaniemy goli i wesoli ;D

Ale to tylko moje zdanie ;P

Tak samo był script na bronie 10 lat po kilka dniach all dostała bany ;p Oni też wchodzą na takie fora... A co wy myślicie ? Już chyba nawet jest Polski mod więc ja bym uważał.

Dla tego proszę się do mnie nie pruć Ja tylko wyrażam swoje zdanie :)

Co by tu. ? Siema!

rnket.png

Opublikowano

nikt was nie zmusza płacić za rejestrację. Chyba proste nie płacisz? Nie grasz na prywatnym serwerze i grasz sobie na international WR.

Ta rejestracja jest po to aby takie pierdolone szczyle jak wy nie psuły innym gry, a jeżeli ktoś będzie chciał to zrobić poleci ban na IP, jak ktoś ma zmienne IP to znowu musi płacić za rejestrację (aż do skutku, w końcu się oduczy...), a jak ktoś ma stałe IP to papa :)

pierdolonym szczylem jestes ty . podalem przyklad nie powiedzialem ze nie bede na tym gral wiecej by zarobili za premki i inne niz za rejestracje wiec zamknij morde i czytaj dokladniej

Pomogłem ? Daj Like =D

Opublikowano

TAK JAK ZAKŁADAŁEM 10 zł . A powiedz czy tam bronie będą droższe a na zawsze > Czy też okresowo ?

Znajdziecie mnie pod innym nickiem

o.O

Opublikowano

pierdolonym szczylem jestes ty . podalem przyklad nie powiedzialem ze nie bede na tym gral wiecej by zarobili za premki i inne niz za rejestracje wiec zamknij morde i czytaj dokladniej

15 latek mówi do 22 latka szczylu hahahaha nie spinaj tak pośladków szczeniaku ;) chuj kogoś obchodzi zdanie takiego gówna jak ty co jeszcze gimnazjum nawet nie skończył ^^ więc elokwencją nie grzeszysz o ile takie słowo istnieje w twoim ubogim słowniku ;D

I dlatego najlepiej jakby rejestracja była płatna i tylko przelewem, to by oddzieliło ziarna od plewu (czyt. nie byłoby takich niedorozwojów na serwerze jak ty).

Opublikowano

Ogar. I się nie wywyższajcie przyjdę z dziadkiem i co będziecie mieli mi do powiedzenia... masakra,ty masz 15 lat a ja 25 haha i jestem pro koksu... żenada.

@Top. Przecież tak naprawdę nikt w żaden sposób NIE ZMUSZA Was do grania na privie... Będziesz chciał to graj masz jakieś problemy to dalej graj na WarRock Int. syfie. Proste jak jebanie...

//Proste jak jebanie... - znawca :] ||Epean

//Życie ;D   ||  hackerX

//Chyba internet ;D ||Epean

//Że w Twoim wypadku tak jest to się nie dziwie. I nie spam mi tu!! Ho na WR FFA 1vs1 cwaniaczku!! ;D   ||  hackerX

1365881062-U68160.png

Opublikowano

@Jacek

wazne żeby nie używać nazwy warrock i wszystkich tych obrazkow typu logo itp. to nie będą się mieli do czego przyczepić.

Czy jak ktoś zrobi klop do lazienki, a 2 osoba zrobi podobny to od razu będzie musiala płacić "odszkodowanie"? No chyba że użyje tego samego logo lub nazwy co uznaje się za podróbke i podlega karze.

I dobrze że będzie rejestracja płatna. 10 zł. to nie majątek a niektorym gimbusa po 2/3 razie odechce się cheatowac^^

Mnie martwi 1 rzecz-lagi... ale zobaczymy jak to będzie(czy wogole będzie)

aa, @up. fajny dialog

snikersproject1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...