Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja Jak wiecie new server w warrocku :->

farier

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapowiedzi.. Jak będzie to dopiero, bo prace nad tym są już ponad rok. Jeden zaczyna, później to olewa, i tak to przechodzi..

Choć tym razem mogę się mylić.. Miejmy nadzieję że powstanie ;-)

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Naucz się używać opcji edytuj farier. Ja mam takie samo zdanie co HackMaster niby coś tam robicie, a nie ma żadnych efektów. Teraz wygląda na to jakbyscie chcieli liczyć tylko na "Like" i na fejsie. Dajcie informacje, które zrozumieją wszyscy, a nie dajesz link do bloga, z którego połowy informacji nie rozumiem. ( mówię tu o jakimś filmiku lub dowodzie, że coś robicie)

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

Myślisz, że to tak łatwo np. wsadzić odgłoscy po zabiciu z HeadShot, i do tego obrazek itp. Czy chociażby zrobić IS? To nie jest 5 minut!

@UP OK, zrobią za darmo, ale ty dajesz na serwer kase, ok?

2k-instalacja

+400 zł miesiecznie

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

Jak już było napisane, za co opłacą serwer? Oni to robią, więc oni decydują czy rejestracja jest płatna czy nie.

Opublikowano

Pytanie

Gamefirst zastrzega, że nie można kopiować jego plików, tworzyć je za pomocą inżynerii wstecznej, a także wykorzystywać plików do jakich kolwiek korzyści i nielegalne udostępnianie je w internecie.

Więc jak to chcecie ominać ? Zbierzecie 10zł za rejestracje, żeby potem wypłacić za to odszkodowanie gamefirst'owi w sądzie ? -.-

Opublikowano

UWAGA UWAGA.!

Osoba o nicku farier podszywa się pod osoby z Grupy WrPsP.!

PROSZĘ GO NIE SŁUCHAĆ.!

Po 1 pol roku sciagalismy ten server.... a po 2 zobacz se na face sa juz nowe filmiki :->

no miejmy nadzieje :->

Serwer kociaku jest robiony od początku, nikt go z nikąd nie ściągał, jest on pisany od stóp do głów przez Mankeja i Kill1212.

Każda linijka kodu jest napisana przez tych dwóch Panów.

Nie wiem kim jesteś ale to co robisz jest naprawde żałosne. Pozdr0.

Pytanie

Gamefirst zastrzega, że nie można kopiować jego plików, tworzyć je za pomocą inżynerii wstecznej, a także wykorzystywać plików do jakich kolwiek korzyści i nielegalne udostępnianie je w internecie.

Więc jak to chcecie ominać ? Zbierzecie 10zł za rejestracje, żeby potem wypłacić za to odszkodowanie gamefirst'owi w sądzie ? -.-

Żadne z plików Gry nie są edytowane, pozatym z tego co się oreintuje to Dream Execution jest właścicielem Gry.

G1 jest tylko i wyłącznie Dystrybutorem na USA i Europe, więc obecnie to co G1 pisze jest gówno warte ;)

Opublikowano

A kto udowodni, że pliki były kopiowane lub była robiona inżynieria wsteczna ?

Może po prostu ktoś siedział i nasłuchiwał komunikację między routerem a gatewayem i napisał program

który emuluje to ? A to nie podchodzi pod żaden punkt regulaminu - bo osoba nasłuchująca w ogóle nie

musiała wiedzieć że to pakiety jakiejś tam gry :D To samo tyczy się plików - nie będzie udostępniania ich plików, tylko po prostu udostępniony zostanie "patch" od wrPsP umożliwiający grę na serwerze wrPsP. A patch w ogóle nie narusza plików gry a jedynie modyfikuje pamięć. A jak zapewne wiecie, pamięć jest moja i mogę z nią robić co chcę, chyba że narażam inną firmę na utratę danych, czego nie robię, ponieważ łączę się z wrPsP a nie z serwerami g1.

Ludzie znają mnie jako kill1212. Moje prace w WR można obejrzeć na youtube

Opublikowano

rozmowa o tym już była, serwer MUSI być płatny żeby takie dzieci neo jak ty nie wchodziły ;)

jak będzie za darmo to mało kto będzie używał hacków, hack = ban na ip i 10 zł w dupe ;)

graphic.png

Opublikowano

Po 1 nie podszywam sie bo gadalem z nimi i mam reklamowac ich serv ;]

hmmm najpierw mowisz jakbyś pracował nad dym servem a potem mówisz ze go tylko reklamujesz... ja tu czegoś nie rozumiem. Jesli Go tylko reklamujesz to nie wypowiadaj sie w stylu "robilismy server" bo pewnie nawet nie masz dostepu do bazy danych...

Po 1 pol roku sciagalismy ten server.... a po 2 zobacz se na face sa juz nowe filmiki :->

no miejmy nadzieje :->

ale mniejsza oto co do rejstracji za 10 zl hmmm moze troszke i duzo ale co zrobic :D jak przypuszczam bronei co sa w is to bd za free a te co w is to za rl kase bo jak kasa bd tylko za rejstracie to i tak im sie to nie oplaci ;D

@down pewnie sms'em bo kto bd czekal 2/3 dni + az kasa dojdzie przelewem i dlaczego miała by być inna cena dla poszczególnych os?

Opublikowano

Żadne z plików Gry nie są edytowane, pozatym z tego co się oreintuje to Dream Execution jest właścicielem Gry.

G1 jest tylko i wyłącznie Dystrybutorem na USA i Europe, więc obecnie to co G1 pisze jest gówno warte ;)

Przy instalacji Warrocka ( clijenta ) w regulaminie piszę, że nie można go rozpowszechniać itp. bez zgody ( czy coś w tym stylu ) i nie można robić inżynerią wsteczną ich plików ( server ). Zawsze z warrockiem mi się pier... te firmy kto to wydaję, ale i tak G1 czy tam Deam Execution wydali kasę na napisanie clijenta i gry to nie wieże, że jak będziecie czerpać zysk z serwera to się nie wkur... za to -.- Bo po prostu to jest kradzież i używanie ich plików do własnych zarobków...

Opublikowano

Myślisz, że to tak łatwo np. wsadzić odgłoscy po zabiciu z HeadShot, i do tego obrazek itp. Czy chociażby zrobić IS? To nie jest 5 minut!

@UP OK, zrobią za darmo, ale ty dajesz na serwer kase, ok?

2k-instalacja

+400 zł miesiecznie

Żal to sobie opłacaj co ja sponsor jestem?Nawet nie zarabiam

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

ban na ip hmmm ciekawe ;D a co powiecie na to jak ktos ma zmienne przy kazdym polaczeniu z netem? moze za dobrze tego nie czaje ale po prostu z ciekawosci pytam ;d w sumie to chetnie bym wyprubowal ten serwer dyszka to nie duzo ;p

1322392946-U421083.jpg
Opublikowano

Ban IP - zmienisz sobie i dalej grasz, ALE musisz znowu się zarejestrować, przez co tracisz nastęna dyszke :)

Opublikowano

Może to myć na początku tylko płatne, bo musza za coś utrzymać serwer. Później będą zarabiali może z premium itp.

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

Przy instalacji Warrocka ( clijenta ) w regulaminie piszę, że nie można go rozpowszechniać itp. bez zgody ( czy coś w tym stylu ) i nie można robić inżynerią wsteczną ich plików ( server ). Zawsze z warrockiem mi się pier... te firmy kto to wydaję, ale i tak G1 czy tam Deam Execution wydali kasę na napisanie clijenta i gry to nie wieże, że jak będziecie czerpać zysk z serwera to się nie wkur... za to -.- Bo po prostu to jest kradzież i używanie ich plików do własnych zarobków...

Odpowiedź poniżej:

A kto udowodni, że pliki były kopiowane lub była robiona inżynieria wsteczna ?

Może po prostu ktoś siedział i nasłuchiwał komunikację między routerem a gatewayem i napisał program

który emuluje to ? A to nie podchodzi pod żaden punkt regulaminu - bo osoba nasłuchująca w ogóle nie

musiała wiedzieć że to pakiety jakiejś tam gry :D To samo tyczy się plików - nie będzie udostępniania ich plików, tylko po prostu udostępniony zostanie "patch" od wrPsP umożliwiający grę na serwerze wrPsP. A patch w ogóle nie narusza plików gry a jedynie modyfikuje pamięć. A jak zapewne wiecie, pamięć jest moja i mogę z nią robić co chcę, chyba że narażam inną firmę na utratę danych, czego nie robię, ponieważ łączę się z wrPsP a nie z serwerami g1.

Tak trudno czytać dokładnie posty?

Opublikowano

Wszystko fajnie.Ale prawdopodobnie G1 może im wytoczyć proces o prawa aktorskie do gry ingerowanie lub zmiany jakie zachodzą w plikach mszom być uzgodnione z G1 oraz K2!!

Wiec uważajcie .

A tak poza tym kiedy otwarcie.^^

Siema mam edit to dostałem po pytaniu: Czy można ingerować w pliki war rocka czyli prywatny serwer ??(zostało napisane do G1 po angielsku )

Odpowiedz: Nie można możemy panu/pani wytoczyć proces lub wyznaczyć kare 10000 tys. dolarów !

Wiec ?? Ale i tak czekam na otwarcie ! Wszystko doszło :03-11-2012

Na e-mail :[email protected]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...