Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Opłaca się bocić na x-1

Flax75

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Otóż mam 2 możliwości do rozwoju mojego konta (ma ono dopiero tydzień)

- Bocić na boxach na x-1 (z tym że boję się bana bo latam ciągle na tej samej mapce)

- Bocić na alienach + boxach + bugowanie kredek z flaxów (wygląda opłacalnie, ale nie wiem czy jest sens gdyż co parę minut ktoś mnie zabija)

I teraz pytanie do was: który sposób lepiej wybrać

Pozdro:)

Opublikowano

Powiem ci tyle że niema różnicy czy bocisz na alienki czy na boxy czy alienki+boxy ,ponieważ jak będziesz bocił zbyt długo dajmy na to 8-10h dziennie to i tak bana dostaniesz z tym niema różnicy żdanej.A co do flaxów to ci się przy obu tych sytuacjach przyda.Według mnie bocić kilka h dziennie na X-1 takim kontem (z 2-3h) bez niewidki wtedy jest mała szansa że Bana chycisz.

Ja boce na x-1 6k uri na godzine mi wystracza.

Czym ty 6k uri wyciągasz na godzine? bo ja ledwo 3k

Opublikowano

na x1 na 6lv dostajesz juz tylko 50% na 12 tylko 2% tego co zdobędziesz na mapie

na x-2 nie ma tego ograniczenia wiec odp sama sie nasuwa

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

na x1 na 6lv dostajesz juz tylko 50% na 12 tylko 2% tego co zdobędziesz na mapie

na x-2 nie ma tego ograniczenia wiec odp sama sie nasuwa

Może i tak ,ale skoro gość pisze czy bocić na X-1 to pewnie jeszcze dostaje 100% albo nabił 10-12lv i jest nobem że o coś takiego pyta (Bez obrazy)

Opublikowano

Flaxiu, K@mel dorobił się na pl1 na x-1, FE z Full LF4 ;)

Podwajacz, rabatówka i same boxy 24/7 na 1-1 :D

Opublikowano

co to jest fs, zlotko ?

FS - full speed, wszystkie elitarne napędy maksymalna predkość

zlotko - to jest promerium, chodziło mi o to że mam napędy ulepszone promerium

Flaxiu, K@mel dorobił się na pl1 na x-1, FE z Full LF4 ;)

Podwajacz, rabatówka i same boxy 24/7 na 1-1 :D

po co rabatówka? Chyba opłaca się ją kupić dopiero pod koniec. Ja osobiście na czechach kupiłem dwa podwajacze, a później kupie rabatówke

scootadash_signature_by_dmtbrony-d4ioxia.png

Opublikowano

Jak dla mnie , to się nie opłaca.

- Roi się od botow

- Brak możliwości bicia alienów

- Stosunkowo do liczby botów małe zyski

- Większa wykrywalność.

Opublikowano

Ja zacząłem grać na CZ3 to kupiłem leonka i bocę dziś, aż nie uzbieram kompletu wrót na dobry start :)

Dobry sposób. Wybocisz sobie full LF3 i BO2, trochę wrót porobisz je i możesz poszaleć na mapach. Dla mnie lepsze to niż męczyć się na dalszych mapach i padać.

@down Firma EIC

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

@up Jaka firma? Ja mam już 4irków, 5b02 kilka lf3. Ale niedługo bede miał fe bo mam kredki :D Moim zdaniem opłaca bocić na x-1. Ja osobiście chce mieć zete na bazie i 5k energi by miec designy do dronów bo lf4 bede z skrzynek piratów próbował i przyokazi apisa.

scootadash_signature_by_dmtbrony-d4ioxia.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...