Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Jakie szanse na bana?

bohomas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zależy jak to Nexon zinterpretuje, jak uznają że jednak mogłeś go kawałek widzieć to bana nie dostaniesz, ale mogą też uznać, że miałeś wallhacka i ban.

Jak jest już na ciebie raport, to napisz że widziałeś jego stopę i tak go zraniłeś.

BTW. Zły dział

Opublikowano

Przecież widać jak do niego jeszcze zeskoczyłem, widać błysk wystrzału i jeszcze powoli mu hp schodziło, co znaczy że strzelałem go w stopę.

Jak mnie zbanują to nexon jest najs.

@up

Właśnie nie wiedziałem gdzie to wrzucić :D

feavo.jpg

Sygna by bohomas.

Fak Jea! 50% ostrzeżeń ^^

Opublikowano

Ja ci powiem tak, jeśli czysto grałeś nie dostaniesz bana... Wiesz ile ja miałem takich przypadków...

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

Ja Ci powiedziałem już ^^

Zależy jak go frędzel nagrał.

Jeżeli wiarygodnie to banned , jeżeli Cb widać ton się nub ośmieszy i tylko pokaże że jest dzieciakiem xD

Raczej nie masz co się martwić.

Opublikowano

Ja ci powiem tak, jeśli czysto grałeś nie dostaniesz bana... Wiesz ile ja miałem takich przypadków...

Nexon lubi nagradzać nawet czystych graczy banem :)

feavo.jpg

Sygna by bohomas.

Fak Jea! 50% ostrzeżeń ^^

Opublikowano

Ale weź to pod uwagę, że ty strzelałeś w niego, a on w ciebie nie. Ty widziałeś stopę, a on nic i nie miał prawa widzieć... Ja ci powiem jeszcze raz, jeśli czysto grałeś i nie strzelałeś przez ściany nie dostaniesz bana.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...