Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Paypal

p0vned

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pewne pytanie. Otóż chciałbym sobie kupić gre na steamie. Chcę ją kupić za pomocą paypala, ponieważ jakimś dziwnym trafem skończyły się już karty paysafecart u mnie w okolicy co mnie bardzo dziwi, ponieważ są one drukowane, ale mniejsza o to. Od razu mówię, że jestem niepełnoletni i nie mam swojego konta bankowego. Chciałbym przelać pieniądze na konto paypal od kogoś z rodziny który posiada konto, lecz tutaj jest jeden myk. Pisze u nich na stronie że żeby przelać na konto paypal pieniądze z konta muszą się zgadzać i na tym i na tym koncie dane osobiste. Pisze też że jeśli bym przelał to pieniądze zostaną zwrócone na konto w ciągu 6 dni roboczych. I tutaj jest moje pytanie. Czy jestem w stanie przelać na konto paypal pieniądze np. z konta mojej cioci lub rodziców i zostaną one zachowane i czy jeżeli bym kupił już grę w przeciągu tych 6 dni roboczych to nie będę ścigany za to że pieniądze zostały zwrócone a gre posiadam :D ?

Z góry dziękuję

Kliknij lubie.png jeśli pomogłem ;)

Opublikowano

przecież nie ważne jest skąd pochodzą środki na koncie paypal każdy wpływ można traktować jak zapłatę/wpłatę na konto , ważne jest gdzie mają być one przesyłane potem

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Czyli spokojnie mogę przelać na konto paypal pieniądze ("Doładuj konto- błyskawicznie"), z konta bankowego, na którym nie zgadzają się dane osobowe i one na nim zostaną?

Kliknij lubie.png jeśli pomogłem ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...