Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Kolejne mass bany ?

RoNss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chcialbym zapytac czy duzo osob jest zbanowanych ? Ja od ponad 2 tygodni nie wchodzilem na warrocka a dzis logujac sie wyskakuje mi informacja, ze moje konto zostalo zbanowane. Nigdy wczesniej nie uzywalem zadnych botow itd. Wiec mam nadzieje, ze to mass bany bo nie ciekawie to wyglada :(

Opublikowano

Dzisiaj zostało zbanowanych dokładnie 9 graczy.

Musiałes uzywac wspomagaczy bo za darmo bys bana nie dostał.

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

No ale to jest nie mozilwe... Nie koniecznie zbanowali mnie dzisiaj. Jak juz wczesniej pisalem od ponad 2 tygodni sie nie logowalem nawet na stronie warrocka ;/ Nie wiem jak to jest mozliwe :( Mam nadzieje, ze to jednak jakis blad...

Opublikowano

No ale to jest nie mozilwe... Nie koniecznie zbanowali mnie dzisiaj. Jak juz wczesniej pisalem od ponad 2 tygodni sie nie logowalem nawet na stronie warrocka ;/ Nie wiem jak to jest mozliwe :( Mam nadzieje, ze to jednak jakis blad...

Czlowieku.... Mogles haxowac 2 miesiace temu i dostałes bana zasłużenie i nie placz

RaVneS - najgorszy mod ever. Tylko życzyć szybkiego odejscia na emeryture :).

Trolling/hejting moim Graalem. Feed the troll!

Opublikowano

Musialeś używać wspomagaczy. W ostateczności Admini się pomylili. Wystarczy napisać ticketa o unbana.

1327845619-U359964.jpg

|Helper WarRock|

"Docenisz jeśli stracisz.."

Opublikowano

Napisz ticketa , jeśli odpisza Ci że coś uzywałes o jakiejś godzinie i dacie to konta nie odzyskasz .

Ja np. nie hackowałem i bana nie dostałem ani razu i po masowych banach też nie .

Opublikowano

Może G1 znowu zablokowało wysyłanie ticketów , żeby pozbyć się natrętnych graczy którzy proszą o unbann , wszystko jest możliwe :P

Opublikowano

Takze mam problem z tym ticketem ;/ Nie wiem co jest. Ja nawet jednego bota nie pobralem. Tym bardziej nie wlaczalem ;/ To jest na pewno jakas pomylka ;/

Opublikowano

No ja prawie 30 dopiero mialem ale to zawsze cos... A itemow nakupionych full ;/

Opublikowano

Jestem za lukasem, bo jak gram w tą gre(okolo 4 lat), to nigdy nie dostałem bana za nic. Przetrwałem te wszystkie mass bany, nic. Nie używałem nic - nie dostałem bana. Rons, pisząc "bota" masz tez na mysli roznego rodzaju haxy? Wystarczylo, ze uzyles haxa na 5 slot i papa:)

Opublikowano

Może G1 znowu zablokowało wysyłanie ticketów , żeby pozbyć się natrętnych graczy którzy proszą o unbann , wszystko jest możliwe :P

G1 zablokowało możliwość tym, którzy dostali bana. Nie wiem na jakiej zasadzie dokładnie się to opiera. Czy zależy to od konta, czy od IP. Z ciekawości sprawdziłem i osobiście nie mam żadnych problemów z wysłaniem ticketa (bana nie dostałem).

32354141673387527780.png

Opublikowano

Ludzie ! Przecierz napisał że nie uzywał hacków ! Czytajcie ! Możliwe że np. ktoś ci zhackował konto albo Admini się pomylili .

Liczę na Like

Znajdziecie mnie pod innym nickiem

o.O

Opublikowano

Ludzie ! Przecierz napisał że nie uzywał hacków ! Czytajcie ! Możliwe że np. ktoś ci zhackował konto albo Admini się pomylili .

Liczę na Like

<facepalm> ale ty kurwa tępy jesteś... Każdemu tak wierzysz? Już wiele osób tak pisało że nie hackowało a dzień wcześniej w temacie o jakimś hacku pisali: "właśnie go testuję i zero crasha".

Opublikowano

Ilovelive przynajmniej Ty narazie jestes jednym z normalnych osob... Nigdy nie mialem pobranego na swoj komputer zadnego bota ani niczego innego do warrocka. Gram juz dosc dlugo w WR i nie potrzebuje zadnych wspomagaczy zeby osiagac dobre wyniki. Jesli to nie masowe bany no to mam po koncie ;/

Opublikowano

jeżeli kupowałeś g1 to kończy im się licencja, więc banują wszystkich licząc na większy zarobek. Myślą, że znajdą się debile którzy zrobią nowe acc i w *** g1 kupią (1200g1 i ban dostałem nawet nic nie kupiłem)

@ pokręciłem

Opublikowano

Opublikowano

@up co to ma do tego tematu ?!?!?!? LOL!! zwykły spam !! A co do tematu to też wbiłem 30 lvl retail na koncie full broni nagle mnie z kumplem wywalilo i mamy bany.. hhaha za nic dosłownie za nic... te g1 już na psy schodzi..

Opublikowano

@up co to ma do tego tematu ?!?!?!? LOL!! zwykły spam !!

Ale spryciula z ciebie, ja bym na to nie wpadl;/. Co do tematu, to nigdy nie wydalem kasy na g1, premke i nigdy też nie zostałem zbanowany:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...