Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Telefon jaki polecacie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chciałem sobie wymienić telefon (aktualnie posiadam Nokia C6-00) ponieważ jestem z niego bardzo niezadowolony.

Poszukuję telefonu głównie do grania i przeglądania internetu . Chciałbym , aby miał android'a . Myślałem nad HTC Sensation , ale nie wiem czy to dobry wybór . Doradźcie :]

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

a ja polecam jak do grania i przegladania neta to tableta jakiegos :D ja posiadam se xperia x8 i jestem bardzo zadowolony zainstalowalem androida 2.3 i smiga tylko ze jest 1 minus jak sie trafi z synapicem to troszke lipa bo niebedzie mozna zainstalowac multitootha :D ale mi wystarczy za 800 zł x8 dostaniesz :D

Opublikowano
nie kupuj HTC bo to szmelc
Brak słów na tak debilny wywód. Co mnie tym bardziej nie dziwi - fanboy Samsunga, którego telefony przy byle gównie potrafią się uwalić pod względem oprogramowania. :)

Do 800zł powiadasz? HTC: Wildfire S, Desire, Desire S/Z (któregoś z tych też dorwiesz do 800, z tym, że używany).

Osobiście posiadam HTC Desire właśnie, z tej półki cenowej. Po aktualce (tej od HTC [pobrać można z htcdev.com], bez utraty gwarancji) do 2.3.3 rusza w stopniu ciut wyższym niż grywalny np. Brothers in Arms 2, Asphalt 6, NFS Hot Pursuit, PES 2012 i inne tego typu bajery. S i Z są od niego mocniejsze, więc jeśli Ci nie zależy na tym, by był to nowy, rwij te modele.

HTC Sensation oczywiście bije wymienione przeze mnie modele na głowę, ale wątpię, byś dorwał w tej cenie...

Edit: A jeśli chcesz pograć w coś jeszcze bardziej konkretnego (typu gry pod Tegrę) dorwij tablet o nazwie Ainol Novo 7 Aurora. Jest on z pojemnościowym ekranem, Andkiem 4 i dwurdzeniowym procem. Jedyne co to skorzystasz z jakiegoś tutoriala na necie gdzie odblokować cały market (czyt. by móc pobierać najbardziej wymagające gry).

Jeśli już o tabletach mowa, od 5 kwietnia będzie w żółtym sklepie (czyt. Biedronka) tablet za 370zł, który rusza bez problemu GTA 3... ;)

Opublikowano

Do 800zl to SE live with walkan, galaxy s/s+, SE Neo V. Te telefony maja bdb procesory, grafiki rowniez w miare. Jak do grania to wez Neo V / galaxy s/s+ bo maja wieksze wyswietlacze.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

Polecam Samsung Galaxy ace mój kolega ma.

grałem na nim i filmy oglądałem.

Nie polecam xperi x8 dupa brak multitacza ekran jako taki ale z gram 3D.

Sąsiad ma ale na Grach są takie lagi że hoho

Daj + jak pomogłem :D nic ci nie zaszkodzi.

Opublikowano

xperia x8 nie jest zła przecież, szczególnie jak ktoś może dać mało kasy na telefon. multitoucha można wgrać, a procka podkręcić do 728 i będzie dobrze działał. do tego dużo romów i niedługo prawdopodobnie będzie ICS nieoficjalny.

fs_overall.png

Gość malutki688
Opublikowano

ja na twoim miejscu bralbym galaxy s/s+ moim zdaniem nic nowszego nie oplaca sie kupowac bo niedlugo wychodzi sgs3 i nowe prcki bd :P

Opublikowano

Spokojnie wyłapiesz Samsung Galaxy S+ albo S ale ten pierwszy lepszy ;)

A jeśli nie wyłapiesz (musiał byś mieć strasznego pecha) to Samsung Galaxy Ace :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...