Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MineTopolaS1 [1.2.3][Survival][NO-WL][23 Sloty][Najlepszy w Sieci Zapraszamy!]

Marcinlot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak niechcesz niegraj wszyscy chca tylko admina a prawda jest taka ze dajemy go tylko doswiadczonym osoba powyzej 14 roku zycia !

jak możesz być adminem NIBY PROFESIONALNEGO serwera jak nie znasz zasad ortografii i poprawnej polszczyzny ?

Opublikowano

Ten serwer to totalne nieporozumienie. Frajerstwo i kolesiostwo wśród Adminów. Do tego pomagają swoim kolegom. Syf i burdel panuje tam niesamowity! Myślałem, że miło spędzę na nim czas, ale przeliczyłem się. Nie mam zamiaru brać udziału w tej dzieciarni. Pozdrawiam i NIE POLECAM!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

refresh

aa weah niewspomnie zobaczcie na jego profil i same negatywne posty daja bo sie wyzywa na kazdym bo Go bija w domu starzy, a na sewery zadne juz go niestac i zenada sam jest on tak na wszystkich serwerach pisze bo zazdrosci kazdemu ze ktos ma wiec sie nieprzejmujcie jak wam tak napisze tylko wam zazdrosci bo to jest biedak z ulicy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...