Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

POMOCY nie widze kumpla w grze

APBPLAYER

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak w temacie nie widze kumpla w grze dopiero jak gramy w wyscigu. co zrobic zeby go widziec w jezdzie tak dla zabawy a nie tylko w wyscigach?

Opublikowano

Więc tak,próbujcie się do siebie teleportować (raz jeden,raz drugi) mi to pomaga i dopiero za 3 razem widze kolege,lecz jesli się scigacie np.na 1/4 mili to jesli zgubisz kolege na mapie,on tez zniknie i nie będziecie siebie widziec

h58oR.png

By Swajner

Opublikowano

1)Może on jest na serwerze Amerykańskim,a ty na Europejskim bądź odwrotnie

2)Inne channele

3)Tak już czasami bywa m.in te same channele te same serwery i kilku krotne teleportowanie i nic nie pomaga.

A czasami tak bywa,że podczas jakiegoś wyścigu z grupą niektóre osoby się nie widzą nawzajem.Ja miałem taki przypadek,że qumpel mnie nie widział,a ja go widziałem i do tego jak go chciałem utłuc/walnąć w niego to nic go nie odrzucało,a w końcu to był wyścig itp.A jeśli chodzi o cheaty to nawet nie były używane po prostu bugi i nic więcej.

Opublikowano

Ten sam problem też mnie nęka..

Nwm od czego to zależy, ale czasami bywało tak, żę kolega widział mnie, a ja jego nie.. ( albo odwrotnie )

To nie wiem jak mogli byśmy być na innych kanałach.. jak on mnie widział. -_-

x

Opublikowano

Teraz jazda dowolna jest zbugowana. Po prostu nic na to nieporadzimy. Proponuje powyłączać wszystkie programy typu skype, hamachi. To powinno pomóc.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...