Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] bugowanie flaxow

poker#16#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

spokojnie, sa na forum osoby ktorym juz bugowalem i nikt nie ucierpial, znasz takie cos jak pomoc? uwierz ze sa jeszcze dobrzy ludzie

Opublikowano

Tyle to ja z palcem w dupie wyciagam za 1 flaxa na 6 lvl

Tak , weź wyjdź z tego działu , pisze bzdury i wprowdzasz w błąd. Jeśli tb. chodzi o miliony , nie wyciągniesz z jednego flaka wiecej niz 50mln.

Opublikowano

Tak , weź wyjdź z tego działu , pisze bzdury i wprowdzasz w błąd. Jeśli tb. chodzi o miliony , nie wyciągniesz z jednego flaka wiecej niz 50mln.

Kolejny MPCtowy znaffca charlesa :D

W jakiej formie chcesz dowody ze mozna tyle razy bugowac flaxa?

Screeny, dane do konta, filmik ?

Opublikowano

Gówno wiesz, to że ktoś jest lepszy od Ciebie to od razy wyjdź. Jakoś mi na serwerze czechy3 (8flaxow) zbugował na 948.000.000. Na następnym koncie(9 flaxów) wynik 1.150.000.000. Więc nadal uważaj że nie możliwe. Edit: 3konto 1.112.000.000 4konto 1.294.000.000 5konto 1.458.000.000

scootadash_signature_by_dmtbrony-d4ioxia.png

Opublikowano

Gówno wiesz, to że ktoś jest lepszy od Ciebie to od razy wyjdź. Jakoś mi na serwerze czechy3 (8flaxow) zbugował na 948.000.000. Na następnym koncie(9 flaxów) wynik 1.150.000.000. Więc nadal uważaj że nie możliwe. Edit: 3konto 1.112.000.000 4konto 1.294.000.000 5konto 1.458.000.000

I gówno mnie to obchodzi , bo i tak bzdury piszesz. Tak , niby za flaka 200mln ? ...

Opublikowano

I gówno mnie to obchodzi , bo i tak bzdury piszesz. Tak , niby za flaka 200mln ? ...

Upload 60mb/s. A ty jakiś masz upload i ile wyciągasz?

Opublikowano

On na prawdę tyle wyciąga, widziałem logi z konta i jego net ^^(Chodzi mi o MinecraftRP)

xD

262xro2.jpg

xD

Opublikowano

przy upload 60 mb/s można wyciągnąć spokojnie 400-500mil

mam pytanie bo sprawdzałem sam od 0-500 na dole i u góry przy necie 10mb/s (1mb upload) ale max co sprzedawał z 4 lub 5 flaxów może ktoś ma takiego neta i wie jakie wartości więc bym prosił o pomoc

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

On na prawdę tyle wyciąga, widziałem logi z konta i jego net ^^(Chodzi mi o MinecraftRP)

Mi także chodzi o MinecraftRP, bo mi ledwo wyciąga x10.

Opublikowano

A ja mam w dupie podawanie passów bo wystarczy machąć nowe konto z 8 flaxami + 1 za osiągnięcia i w niecałą godzine wyexpić na 6 lvl na darmowej 24h z kbota, potem korzystamy z darmowego vps'a którego zakładamy za free dzięki temacikowi który można znaleźć na mpc i opierdalamy charlsem 9 flaxów na 6lvl i mamy około 350-400 mln kredek w góra pół po czym znów charlsem za bańke można kupić 9 flaxów (4 razy z rzędu mi zadziałało, wieć i wam powinno) i powielić schemat dzięki czemu przy odrobinie chęci i wysiłku poświęcając z pół godziny poprzez założenie np 5 mamy niewielki ale za to bardzo produktywny klan kredkowy:)

Osobiście dziś postanowiłem połączyć wszystkie znalezione na mpc info i w ciągu jednego dnia na czeskim mam klan kredkowy z 5 kontami, który przychód dziennu ma na poziomie 120 mln więc każdy kto ma choć odrobine chęci może utworzyć dwa albo nawet i 3 razy tyle kont i generować pokaźną ilość kredek bez względu na to jak chujowe ma łącze i nie prosząc się nikogo o łaskę martwiąc się czy go ktoś wychuja:)

PS. Sorry za potencjalne błędy ale chmiel daje się już we znaki :P chętnych zapraszam na priv a podam jak krok po kroku szybko machnąć od chuja kredek i na pierwszym lepszym serwie za free jebnąc sobie co dusza zapragnie z naszego ukochanego handlu w DO xD

Net & VPS

1851169868.png1856743223.png

...:::Tanie Botowanie na VPS:::...

...:::Tanie Konta FE na CZ3:::...

...:::W wolnych chwilach bugowanie dronów za free:::...

Opublikowano

Widzę, że tu nice upload macie ;) a miałby ktoś chwilkę czasu na nabicie trochę kasy na nowym koncie ?

Mój net uniemożliwia mi zbugować flaxów, tzn. jedynie x3, x4, czasem zdarzy się x10 ale to rzadko ;/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Noobek nie wiem jak Tobie ale mi na cloudee ładnie buguje, wystarczy dobrać odpowiednie ilości przy repeat i można moment wbić w chust kredek więc wystarczy założyć na początek ze 2-3 kont,żeby pokombinować i wyczaić odpowiednie parametry a potem zbierać kapustke :rolleyes:

Net & VPS

1851169868.png1856743223.png

...:::Tanie Botowanie na VPS:::...

...:::Tanie Konta FE na CZ3:::...

...:::W wolnych chwilach bugowanie dronów za free:::...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...