Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Rank Hack

EasyDead

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Istnieje coś takiego jak Rank Hack ? Chdzi mi o to, że sobie ustawiam range i mogę kupować bronie na większy lvl niż mam, oczywiście za GP. I czy taki hack jest za Free?

Opublikowano

Dawniej były takie shop hacki, ale już dawno nie spotkałem się z żadnym :<

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Nie ma weapon spawna za free, GP hacków nie ma i nie będzie, tak samo jak NX hacków. Wszystkie takie programy to gówna które tylko załatwią autorowi tematu Twoje passy bo mają w sobie keyloggery

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

Więc tak.

Shop hack m, GP hax , Lvl hax , Nx hax.

Takie coś nie istnieje Shop i lvl istaniały , a kilka lat temu ;/

Teraz są wykrywalne.

Co do nx , key logger , kradnie Ci dane , wszystko z konta w grze + ban perm.

Specjalista
Opublikowano

A za darmo nie ma ?

@

A coś takiego jak GP HACK istnieje ? lub jakis bug na Gp jest ?

na GP i nx nie bedzie hacka, ponieważ za takie coś można pójść do więzienia

co najwyżej możesz w płatnym vipie weapon spawnera używać

za darmo nie ma

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

Z tego co wiem to kiedyś hack o nazwie MW czy jakoś tak był. Działał na zasadzie że się ustawiało tam ile po mapie masz GP i EXP dostać i po każdej mapie restartowałeś CA i ustawiałeś. Ale to było w 2009 roku. hack działał w CA jak i WR. Ale cieszmy się że teraz nie chodzi. Bo wszyscy by mieli Multi Rangi i na dodatek Max GP.

Pozdro. Zamiast hackować. To kup NX. A jak cię nie stać to graj CF. I tez będzie ok. A nie hacków szukasz. Też kiedyś byłem taki głupi jak ty. Ale powiem ci że hackowanie to nie frajda. To nudna tracąca sens gra.

Więc zamiast hackować, to lepiej zrób sobie ze 4 konta wbij na nich SSG1, czy tam wyższy lvl. I giftaj na jedno konto, na którym nie hackuj. Zresztą na tamtych też nie hackuj i nie psój radości z gry innym. A powiem ci że pierwsze LVL szybko idą wieć w 6dni na 4 kontach spokojnie SSG1 wbijesz. Grając po 4h. A jak lubisz grać i grasz po 5-6h, to nawet w 4Dni wbijesz. I oszczędzaj GP. Jak masz możliwość zdobycia broni w Evencie to staraj się go zrobić, a będziesz miał lepszy efekt niż gra na haxku i nie będziesz miał Bana oraz będziesz czerpał radość z GRY.

Postaraj się kupić chociaż raz NX to będziesz miał dostęp do Platinium. Tam hacków nie spotkasz.

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Lubie grać jeszcze wszystkimi M32

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...