Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem - Acc blocked

Mr Biszkopt007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedy chce się zalogować pisze mi has been blocked. A na stronce warrocka pokazuje mi się status blocked. To znaczy że mi zablokowali konto czy zbanowali? Czy odblokują kiedyś? Prosze o odpowiedzi.

Opublikowano

Jeśli masz status "blocked" to twoje konto zostało zablokowane na zawsze. Jedyne wyjście to ticket, lecz nie sądzę żeby Ci dali ub.

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Sprawdź swoją skrzynkę e-mail, tam powinna być wiadomość od G1 na ile dostałeś bana.

Jeśli owej wiadomości nie ma, ban jest na zawsze.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Ja tez dostałem za nic bana... Nie siedziałem przez tydzień na wr, a tu na gle wbijam na wr a tu pisze ze mam zablokowane konto ...

To zapewne znów masowe BANY... Pewnie za niedługo będą przepraszać ....

83874473.jpg
Opublikowano

Ja tez mam ten problem co kolega up. Od ok. 2 tyg. nie logowalem sie wogole na warrocka dzis wchodze a tu ban : O

Opublikowano

Co tu się k**wa dzieje :D Bany za nie granie w WR ponad tydzień??? Na waszym miejscu bym napisał ticketa.

Neba szkoda Twojego konta :D dobre było..

1327845619-U359964.jpg

|Helper WarRock|

"Docenisz jeśli stracisz.."

Opublikowano

to nie są żadne mass bany ^^ po prostu dopracowali ich scrypta do banowania i lecą bany i nie za free :) nie wiem po co się oszukujecie, jesteście na forum o hackach i piszecie że za free bezsens ;D 99% banów to bany sprawiedliwe ;]

Od jakiś 2 tyg. zauważyłem że dzień w dzień leci 50-150 banów więc nareszcie robią czystkę z czituchami :)

Opublikowano

nemo20 ty jestes zaprzeproszeniem pojebany z kąd wiesz czy oni hakowali czy nie ? ja tez dostalem bana a nawet haka nie pobieralem na kompa. niechce sobie kompa zawirusić.

Opublikowano

@up weź słownik ... Jezuu dzieci idźcie do szkoły NIE Z KĄD !! tylko SKĄD!! omg.. jeżeli nic nie dostałeś na maila to znaczy ze masz perma spróbuj napisać ticketa chociaż wątpie, że to pomoże

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...